Şampiyonluk yarışında çok önemli bir yere sahip olan maçı Zağnosspor 38’inci dakikada Hakan Çakın’ın kaydettiği penaltı golüyle 1-0 kazandı. 90 dakika sonunda 3 puanı cebine koyan kırmızı-mavi-beyazlılar puanını 11’e yükseltti. Lider Maçkaspor’un 2 puan gerisinde 2’inci sıraya yerleşen Zağnosspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyet almış oldu.

HAKAN ÇAKIN’DAN ALTIN VURUŞ

Yoğun sağanak yağışın altında başlayan mücadelenin ilk yarısında Zağnosspor oldukça etkili bir oyun ortaya koydu. Beşikdüzü Yeşilköy kalesine sağlı sollu ataklarla gelen Zağnos rakibine neredeyse hiç pozisyon vermedi. Dakikalar 37’yi gösterdiğinde Zağnossporlu oyuncu Eray Bayrak ceza sahası içerisinde düşürüldü. Pozisyonu net gören hakem Halil İbrahim Yıldız tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topuna Hakan Çakın geçti. Takımı için son derece önemli olan penaltı atışını gole çeviren Çakın, skoru 1-0 yaptı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zağnosspor soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Sağanak yağış ikinci yarıda da etkisini sürdürdü. İlk yarıda penaltıdan bulduğu golle ikinci yarıya 1-0 önde başlayan Zağnosspor ilk yarıya oranla daha sakin bir oyun sergiledi. Ağırlıklı olarak orta sahada oynanan ikinci yarıda, Zağnossporlu oyuncular savunma arkasına attıkları toplarla Yeşilköy kalesinde gol pozisyonları bulsa da, girdiği bu pozisyonları golle sonuçlandırmayı başaramadı. Zağnosspor 2’inci golü bulamayınca Teknik Direktör Erol Batur savunmaya ve orta sahaya takviyeler yaptı. Değişiklerle birlikte oyunu rölantiye alan Zağnosspor 1-0’ı korumasını bildi ve 90 dakika sonunda 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonucun ardından, sezona şampiyonluk parolasıyla giren Zağnosspor grupta 2’inci sıraya yükselerek liderle arasındaki 2 puanlık farkı korumayı bildi.

SAHA: Yavuz Selim

HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldız***, Uğur Baş***, Burak Cansız***

ZAĞNOSSPOR: Murat Kul**, Eren Eroğlu **(Dk.87 Eser Batur?), Kader Ulusoy**, Tamer Altun**,Gökçe Muhcu**,Hakan Çakın***, Mustafa Gökmen Bozlar** , Ahmet Alagöz*** , Emre Kalaycı** (Dk.76 Ali Mumci**), Eray Bayrak**(Dk.71 Sami Bayram) ,Hakan Bayraktar***

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR: Şenol Ziya Yıldırım** , Hami Sağlam** , Serdar Özen** , Güvenç Güdü**(Dk.60 Rıdvan Dilli*) , Bekir Köse** , Harun Dilli** , Özgür Gülay** , Erkan Kara**, Osman Atay**(Dk.90 Muhammed Keleş*), Yetkin Dilli** ,Şaban Uçar** (Dk.46 Oğuzhan Dilli **)

GOL: Dk.38 Hakan Bayraktar(P) (Zağnosspor)