Hekimoğlu Trabzon FK'da yol ayrımları devam ediyor. Sezona Sadi Tekelioğlu ile başlayan Trabzon ekibi daha sonra Tekelioğlu'nun yerine Ahmet Özen'i getirmişti. Bugünde Özen ile yollarını ayıran Hekimoğlu Trabzon FK Özen'den boşalan teknik direktörülük koltuğuna  Trabzon’un deneyimli teknik adamlarından Bülent Demirkanlı’yı getirdi. Demirkanlı sezonu sonuna kadar anlaşma sağladı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp Başkan vekili Suat Hekimoğlu, “ Bülent Hoca geçmişi başarılarla dolu bir teknik adam. Kendisinin Kulübümüzde başarılı olacağından kuşkumuz yok. Bülent Demirkanlı’nın şampiyonluk kariyerine H. Trabzon FK’yıda eklemesini istiyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Bülent Demirkanlı da yaptığı açıklamada Hekimoğlu Trabzon FK yönetim kuruluna kendisine bu görevi layık gördükleri için teşekkür etti. Demirkanlı, “ Benden Öce bu kulüpte görev yapan Sadi Tekiloğlu ve Ahmet Özen hocalarıma teşekkür ediyorum. Onnlardan aldığımız bu bayrağı daha üst seviyelere taşımanın gayreti içinde olacağım. Hekimoğlu Trabzon FK yönetim Kurulunun ve camianın beklentilerini iyi biliyorum. Bu beklentileri boşa çıkarmamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. İnşallah şampiyonluk kupasını Trabzon şehrine getireceğiz “ dedi.

Bülent Demirkanlı’nın yardımcılıklarını Behçet Lokumcu, Aslan Toklu yaparken kaleci antrenörü olarak ta Murat Aslan görevine devam edecek. Demirkanlı daha önce Bayburtspor, Artvin Hopaspor, Araklıspor, Ünyespor, Ankara Demirspor, Kırıkhanspor, İstanbulspor, Diyarbekirspor, Kemerspor, Sarayköy 1926 Futbol Kulübü, Büyükçekmece Tepecikspor ve Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor kulüplerinde Teknik Direktör olarak görev yaptı.