İdmanocağı Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda tek listeyle gidilen seçimlerde Vehbi Serdar Arz yeniden başkanlığa seçildi.

Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İdmanocağı Olağan Genel Kurul toplantısına, eski başkanlar Abdullah Beşir, Muharrem Arz, Coşkun Kahraman ve Ekrem Öz, ASKF Başkanı Cahit Erdem ile kulüp üyeleri katıldı.

Kongre Divan Kurulu başkanlığını Suat Şen yaparken, kongre divanında üye olarak Osman Kastan ve Fatih Cirav yer aldı. Yönetimin mali ve idari olarak ibra edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Vehbi Serdar Arz başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

İdmanocağı'nda Vehbi Serdar Arz yeniden başkan

YÖNETİM KURULU (ASIL): Vehbi Serdar Arz, Oktay Özer, Cem Hakan Özyazıcı, Nedret Şerif Çakırsoy, Fatih Tonyalı, Osman Nuri Topsakal, Serkan Aktuğ Günaydın, Barış Çuvalcı, Ömür Avcı, Emre Yavuz, Yüksel Altun, Murat Erkut, Hakan Günaydın, Yusuf Bektaş, Turgay Karslı, Hakan Denli, Orhun Şen, Fatih Işıklı, Burak Akdeniz, Hamit Yaranlı, Okan Başer, Kamil Cent, Aziz Burak Eroğlu, Fatih Cirav, Ersin Rizeli

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Kamil Anahar, Hasan Arz, Fikret Sağlam, Sedat Meral, Hayri Aydoğan, Selim Yılmaz, Hacı Osman Ekici, Şükrü Akyazı, Recep Demir, Rüştü Yurdakul, Murat Batur, Selim Karaağaçlı, Ahmet Tosun
DENETLEME KURULU (ASIL): Salih Aladağ, Osman Yılmaz, Ali Serhat Arz

DENETLEME KURULU (YEDEK): Burhan Meral, Hasan Aruvhan Anahar, Ergun Kölemenoğlu

İdmanocağı'nda Vehbi Serdar Arz yeniden başkan

BAŞKAN ARZ: KULÜBÜMÜZE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKÜKR EDİYORUM

İdmanocağı başkanlığına yeniden seçilen Vehbi Serdar Arz, genel kurula hitaben yaptığı konuşmada, “2021’de kulübümüzün 100’üncü yılını kutladık. Yönetim olarak pandeminin izin verdiği ölçüde etkinliklerle, her gönüldaşımıza ulaşmaya çalıştık. Kulübümüzün misyonuna uygun şekilde altyapı ve spor okullarımız faaliyet göstermeye devam etti. Bu süreçte bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle amatör sporlara verdiği katkılar nedeniyle Vakıfbank Genel Müdürü hemşerimiz Abdi Serdar Üstünsalih’e şükranlarımız sunuyoruz. Ayrıca eski başkanımız Ömer Sarı abimize ve Suat Şen’e de teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak kulübümüzün tarihine ve kuruluş misyonuna uygun şekilde çalışmalar yapmak için gayret göstereceğiz. Desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Eski başkanlar Abdullah Beşir ve Muharrem Arz da genel kurulda yaptıkları konuşmalarda yeni görev alan yönetim kuruluna başarı dilediklerini iletti.