TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilk iki haftada sadece 1 puan elde edebilen ve kupada ise 1954 Kelkit Belediyespor’a elenerek hayal kırıklığı yaratan Ofspor, dün evinde konuk ettiği Fatsa Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek kendine geldi. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan bordo-mavili ekip 33. dakikada Kürşat ile bulduğu golle müsabakada 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında Oktay gördüğü kırmızı kart ile takımını sahada 10 kişi bıraktı. İkinci yarıya 10 kişi devam etmek zorunda kalan Ofspor yine etkili olan taraf oldu. Bordo-mavili ekip 86. dakikada Talha ile bulduğu golle mücadelede 2-0 öne geçti. Kalan kısa sürede ise başka gol olmayınca 90 dakika bordo-mavili ekibin 2-0 üstünlüğü altında tamamlandı. Ligdeki ilk galibiyetini elde eden Ofspor’da maçtan sonra büyük bir sevinç yaşandı.

HAKEMLER: Yunus Emre Çakar **,  Kadir Günal **, Hüseyin Aycan **

OFSPOR: Philipp ***, Alişan ***, Buğrahan ***, Arif ***, Ziya ***, Bülent ***, Oktay *, Batuhan ** (Dk.72 Mustafa *), Kürşat *** (Dk.64 Talha *), Hakan ***, Eren *** (Dk.89 Barış?)

FATSA BELEDİYESPOR: Ömürcan *, Rıdvan *, Mehmet **, Murat **, Ergin *, Onur **, Ufuk * (Dk.46 Recep *), Muhammet Ali **,  Zeki * (Dk.55 Mehmet *), Fatih **, Şefik * (Dk.77 Hacı Şükrü *)

GOLLER : Dk. 33 Kürşat, Dk. 86 Talha (Ofspor)

KIRMIZI KART: Dk. 45 Oktay (Ofspor)

Editör: TE Bilişim