Ligde sıkıntılı günler geçiren 1461 Trabzon, yarın sahasında oynayacağı Elazığıspor maçında destek bekliyor. Saat 13.00'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa çıkarken, Maraton 1,5 TL, Kapalı 3 TL, VIP 6 TL olarak satışa sunuldu.

Elazığspor maçında sahadan 3 puanla ayrılmak için taraftarlarından destek beklediklerini belirten Başkan Yardımcısı Adnan Tonyalı, "Elazığspor maçında, taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Bordo-mavi-beyazlı renklere gönül veren taraftarımızı her zaman 12'nci oyuncu olarak görüyoruz. Maça gelsinler, görsünler ve takımlarına destek versinler. 90 dakika sonunda alacağımız galibiyet sonrası birlikte sevinelim" dedi. 

Elazığspor maçı bitiminde galibiyet sevinci yaşamak ve galibiyet sevincini taraftarlarla paylaşmak istediklerini ifade eden Tonyalı "Biz, takım olarak büyük takım küçük takım ayrımı yapmıyoruz. Her maça iyi futbol ve galibiyet için hazırlanıyoruz. Elazığspor maçında da hedefimiz mutlak galibiyet"diye konuştu.