Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta üçüncü hafta mücadelesinde Niğde Belediyespor'u evinde 5-2 mağlup ederek hanesine üç puan yazdıran 1461 Trabzon, bir günlük iznin ardından çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Düzyurtspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlığı bulunan Yaser, Oğulcan ve Rasimcan takılmazken, tedavisi devam eden Yüksel Şişman ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. 

Isınma koşusu ve hareketlerinden sonra futbolcular gruplara ayrılarak 5'e 2 çalışması yaptı. Antrenman yarı saha taktiğe yönelik çit kale maçla son buldu. 1461 Trabzon, yarın kulüp tesislerimizde hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara, hem Niğde Belediyespor karşısında alınan galibiyetle ilgili hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Düzyurtspor maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

Özkara yaptığı açıklamada, Niğde Belediyespor ile oynanan maçta 2-0 geri düşmelerine rağmen futbolcularının üst düzeyde bir mücadele ortaya koyduklarını ve farklı galip gelmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

3 puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Hüsnü Özkara, şunları söyledi: "Futbolcularımı kutluyorum. İlk iki haftada yaşadığımız puan kaybından sonra Niğde Belediyespor müsabakası çıkış adına bizim için önemli bir maçtı. 3 puan aldığımız için mutluluk duyuyoruz. Üst düzeyde mücadele ortaya koyarak 3 puan almayı hak ettik. Taraftarlarımıza  bizi yanlız bırakmayarak destek verdileri  için teşekkür ediyorum."

Zirat Türkiye Kupasında Düzyurtspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına da başladıklarını ifade eden Özkara, "Düzyurtspor karşılaşması bir üst tura çıkma adına bizim için çok önemli. Çarşamba günü kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sonuç ne olursa olsun sadece dostluk kazanacak" dedi.
Editör: TE Bilişim