BAL GİBİ HEDEF BELİRLEDİ

 Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy ile birlikte kulübün Başkan Yardımcısı Abdülaziz Baş ve kulüp yöneticisi Şenol Kati de takımın ilk idmanını yerinden izledi. Menajer Atakan Kadıoğlu ile birlikte teknik ekipten Yaşar Alemdaroğlu ve Samet Enez’in de yer aldığı idmana oyuncular düz koşu yaparak başladılar. 1 saat süren idman oyuncuların açma germe hareketleri yapmasının ardından kısa pas çalışmasıyla son buldu.

AKSOY: “SİZLERE İNANIYORUM”

İdman öncesi oyunculara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Emre Aksoy, kendisinin takımla ilgili tüm kararları teknik direktör Erol Batur’a ve Genel Menajer Atakan Kadıoğlu’na bıraktığını ifade ederek şunları söyledi: “Hedefimiz bu sezonu şampiyon tamamlayarak bir üst lige çıkmaktır. Sizlerden beklentim bu inançla sezon boyu sahada mücadele etmenizdir. Biz önümüzde ki sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ne çıktığımızda da takımın iskeletini bozmadan yola devam etmeyi düşünüyoruz. Sizlerin de bu yolda gereken mücadeleyi sahada göstereceğine inanıyorum. Gazanız mübarek olsun.”

BATUR: “TAKVİYELER OLACAK”

Teknik Direktör Erol Batur ise yaptığı açıklamada sezona iyi başlamak istediklerini ve bunun için çok iyi hazırlanacaklarını belirterek; “Ligi şampiyon tamamlamak için disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takıma birkaç takviye daha yapacağız ve önümüzde ki hafta kampa gireceğiz. İyi bir kamp dönemi geçirmeyi umuyoruz” dedi. 
Editör: TE Bilişim