Estetik açıdan güzel bir goldü

Fenerbahçe maçını kazandığımız için çok mutluyum. Attığım güzel gol için şunu söyleyebilirim zaten takım olarak iyi hazırlandığımız bir maçta iyi bir noktada topla buluştum ve açıyı görüdkten sonra vuruşu yaptım. Gerçekten estetik açıdan güzel bir gol oldu. Fenerbahçe uzun süredir kaybetmiyordu ama bizim için bu önemli değildi kazandığımız için mutluyum.
 
Büyük isimlerle anılmam onur verici

Samsunspor da çok güzel günlerim geçti benim futbolda gelişmemede her zaman ayrı bir öneme sahiptir. Umarım tekrar eski günlerine dönerler. Tanju Çolak,Ertuğrul Sağlam gibi golcülerden sonra benim adımın geçmeside beni onurlandırıyor.

Ayrıldığıma hiç pişman değilim

Trabzonspordan ayrıldığıma hiç pişman değilim. Çünkü istesem sözleşmem devam ettiği için kalıp devam edebilirdim ama ben oynamak istediğim için kend isteğimle Kayserispor’a geldim. Şimdi şartları düşününce iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum.

Ankaragücü’ne gitmek istemedim öğrendim ki kulüpler anlaşmış…

Samsun dan Ankaragücü’ne transfer olduğumda çok genç ve tecrübesiz olduğum için karar verme hakkım çok fazla olmamıştı. Herkes bana neden 40 futbolcunun olduğu takıma gidiyorsun diye eleştiri gönderirken ben istemedi. Bir öğrendimki kulüpler anlaşmış bende kaderime razı oldum diyebiliriz.

Kayserispor'da 20 tane Süper Lig deneyimli oyuncu grubu olduğu için mutlaka başarı sağlayarak üst lige çıkacağız.