Adnroid kullanıcı telefonlarına dair olası şikayetlerinde bazı uygulamaları kullanmaya başvurabiliyor. Bu uygulamalar kullanıcıların cihazlarına fazlasıyla zarar verebiliyor. Bu sebeple uzmanlar cihazlara her uygulamayı kullanmamayı öneriyor.

Özellikle telefonlarda görülen donma, yavaşlama ve depolama doluluk sorunları sebebiyle kullanıcılar bu sorunların çözümü olarak düşündükleri uygulamaları cihazlarına yüklüyor. Buna bağlı olarak cihazlarında kayıtlı bulunan her türlü hesap bilgileri çalınma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Ayrıca çözümü olduğunu düşündükleri uygulamalar telefonlarının daha kötü olmasına sebep oluyor.

Daha önce defalarca kez yayımlanan cihazlardan silinmesi gereken uygulamalar bir türlü bitmiyor tam tersi bir şekilde yükseliyor ve insanları sıkıntıya sokmaya devam ediyor. 

Bu sebeple kullancıların cihazlarında kullanılmaması gereken bazı uygulamaları sizler için derledik. İşte cihazınızda olmaması gereken uygulamalar.

ANDROID KULLANICILARININ KESİNLİKLE SİLMESİ GEREKEN UYGULAMALAR

Kullanıcıları mağdur eden uygulamaların bazıları şifreleri ele geçirirken, bazıları sorunu çözmek yerine sorunu artırıp hepten içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep oluyor. Atrıca insanları canından bezdirmesi de cabası.

Toplamda 20 milyonun üzerinde indirilen bu uygulamalar Google Play Store'dan silinmiş olsalar bile yine de telefonlarına öncesinde indirenlerde duruyor olacak. Bu sebeple uygulamayı silseniz de verilerini de temizlemeyi unutmayın.

İşte o uygulamalar,

High

Speed Camera

Smart Task Manager 

Flashlight+

Calender Notepad(Kore uygulaması)

K-Dictionary 

BusanBus

Flashlight+

Quick Note

Currency Converter

Joycode

EzDica