Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ile birlikte ATİSAN’ı ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ile birlikte ATİSAN’ı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özelge, yönetim kurulu üyeleri ve bölgede hizmet veren esnaf ile bir araya geldi. Bölge yönetiminden sanayi sitesi hakkında bilgi alan Yaşar, esnafı da kapı kapı gezerek sıkıntı ve taleplerini dinledi. İş yeri sahipleriyle çay içip sohbet eden Yaşar, “Türkiye, üretimden başka yolla kalkınamaz. Üretim olmadan refah olmaz. Alın teriyle çalışan, üretenler başımızın tacı. Dürüst çalışan esnafımızın teminatı da Yenimahalle Belediyesidir. Onların sıkıntılarını gidermek, desteklemek bizim görevimiz” dedi.

Yaşar, Türkiye’nin üretmeye ve çalışmaya ihtiyacı olduğunun altını çizerek, “Bizim kaynaklarımız sınırsız değil. Üreten, çalışan herkes çok kıymetli. Esnafımızın, küçük ve orta ölçekli sanayicimizin ne kadar zorda olduğunu onlardan biri olduğum için çok iyi anlıyorum. Esnaf ve sanayici olarak Yenimahalle Belediye Başkanlığı koltuğunda oturuyorum. Bu nedenle de iki tarafı da anlıyor, zorluklarını biliyorum. Bu süreçte sizlere elimizden ne gelirse destek olmayı amaçlıyorum. Açılan her iş yeri yeni bir aş kapısı. Bölgemizde açılan her işletme için mutlu oluyorum. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak yasaların bize verdiği yetki doğrultusunda hem vatandaşın haklarını hem de esnafın haklarını koruyoruz ve destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yaşar’ın göreve geldiği günden beri ATİSAN esnafına her zaman destek olduğunu hatırlatan ATİSAN Yönetim Kurulu Başkanı Özelge, Yaşar’a teşekkür etti.
Kaynak: iha