Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, bir minibüsün direksiyonuna geçerek ücretsiz yolcu taşıdı. İşte, kameralara yansıyan o an…

BAŞKAN ÇEBİ, DOLMUŞ KAPTANI OLDU

Başkan Çebi, Trabzon Araklı ilçesindeki trafik ve yolcu memnuniyeti araştırmasına tebdil-i kıyafet çıktı. Bir minibüsün şoför koltuğuna oturup direksiyon başına geçti. İlçedeki ulaşımla alakalı yolculardan görüşlerini alan Çebi, Araklı halkından çok iyi geri dönüşler aldıklarını belirtti. Başkan Çebi, "Minibüs hattındaki yolculardan şikayet almamak beni mutlu etti." dedi.

Araklı Belediye Başkanı AK Partili Recep Çebi, Araklı-Trabzon arasında 35 kilometrelik yolda dolmuş kullandı. Öncesinde Araklı'daki Küçükdere dolmuş durağında sürücülerle bir konuşma yaptı. Çebi'nin ücretsiz yolcu taşıdığı o anlarda vatandaşlar bu özel anı fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Güzergah boyunca yolculara kalem, çikolata ve kolonya ikram edildi. Direksiyon başında Belediye Başkanı'nı gören yolcular şaşkınlık ve memnuniyet karışımı duygular yaşadı.

Başkan Çebi, 35 km'lik yolculuğun ardından ilçedeki minibüs esnafı tarafından takdirle karşılandı. Araklı-Trabzon arasında 21 + 21 yolcu taşıyan Başkan Çebi'ye çok bereketli olduğu söylendi.

Başkan Çebi, yolculuk sırasında kendisini görüp şaşıran bir öğrencinin, ‘Osmanlı dönemindeki gibi Tebdil-i kıyafetle bir olay görüyorum, böyle bir şey olamaz’ sözlerini aktardı. Bir amcanın da Çebi'ye, 'Başkanlığın gibi şoförlüğün de güzel' sözleriyle yaptığı iltifat, Başkan'ı oldukça mutlu etti.