ASELSAN'ın Konya'daki merkezine 1200 personel alımı yapılacak. Personel alımı ne zaman, başvurular nereye, ne zaman yapılacak?

ASELSAN'ın Konya'da faaliyet gösterecek olan merkezine 1200 personel alımı gerçekleşecek. İş alanları: Komut kontrol sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, güvenlik, trafik ve ulaştırma olacak.

800 mühendis, 400 nitelikli teknisyen olmak üzere adaylar başvurabilecek. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız işe alım süreci hakkında bilgi verdi.

ASELSAN Konya üretime başladı. Fabrikada 1200 teknik eleman istihdam edilecek. Personel alım tarihi henüz netleşmedi. Tüm detaylar ASELSAN'ın resmi internet sitesinden açıklanacak.

İşte Altunyaldız'ın açıklaması;

"ASELSAN Konya, savunma sanayisinde gerçek büyümeye, teknoloji transferine ve bu gelişimini diğer sektörlere aktarmaya yönelik son derece kıymetliydi. ASELSAN Konya, çok hızlı bir şekilde tamamlandı ve geçen yıl devreye alındı. Şu anda farklı projeleriyle üretime ve istihdama başlandı. Her geçen gün istihdamı artıyor. İnşallah 1200'ün üzerinde çalışanı olacak. Küresel anlamda onların açılımını temin etmiş olacak. Konya'daki bu çalışmalar şehrimizin savunma sanayisinde Türkiye'de ilk 3'e yerleştiğini ortaya koydu."