Pendik’te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Pakistan uyruklu bir kişi, 4 katlı bir binanın 3’üncü katından atlayarak intihar etti. 1. kattaki balkon mermerine çarparak yere düşen şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, düşme anı da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Pendik Kaynarca Mahallesi Cemil Meriç Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 13.00 sıralarında psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Pakistan uyruklu bir kişi, 4 katlı bir binanın 3’üncü katından kendini boşluğa bıraktı. Atlarken 1’inci kattaki balkonun mermerine de çarpan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. İntihar anını gören çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerinde gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Düşme anı kamerada

Şahsın düşme anıda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir aracın caddeden geçtiği görülüyor. Araç seyir halinde giderken bir kişininde yüksekten önünde düştüğü görülüyor.

Olay anını anlatan Hüseyin Nair, “Biz orada oturuyorduk. Yukarıdan adamın arabanın önüne düştüğünü gördük. Polis ve savcı gelip tespit edip gitti. Bina da 15, 20 kişi var ama hepsi kaçtı gitti kimseyi bulamadılar” dedi.
Kaynak: iha