Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor.

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’ya bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde haklarında uyuşturucu madde ticareti yaptıklarına yönelik bilgiler bulunan B.A. ve S.P.’ye ait ikametler ve iş yerinde yapılan aramada suç unsuruna rastlanmadı. S.P. isimli şahsın oğlu olan ve aynı avlu içinde bulunan Y.P. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada, 2 ayrı şeffaf poşet içinde 609 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ve 2 adet extacy olduğu değerlendirilen hap ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde de bir adreste daha önceden uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan M.K. isimli şahıstan 29 fişek sentetik kannabinoid maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 335 TL para ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Şüpheli şahıs gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Çerkezköy ilçesinde ise belirtilen bir adreste C.C. isimli şüpheliden 2 fişek bonzai olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı.

Yine Çerkezköy ilçesinde belirtilen bir adreste uyuşturucu madde etkisinde bulunan şüpheli G.Ç. isimli şahıs kendine geldiğinde üzerinde yapılan aramda 3 fişek bonzai maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı.
Kaynak: iha