12 yıl önce çekilen Aşk-ı Memnu dizisi hafta içi her gün tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Üstelik reytinglerde yaz dizilerini bile solluyor!

2008/2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisi, bugün yayınlanan tekrarlarıyla yeniden izleyicilerle buluşuyor. Ay Yapım imzalı kült dizinin 12 yıl önceki tekrarları bile bugünkü yeni yaz dizilerinden daha fazla reyting alıyor.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Zerrin Tekindor gibi pek çok ünlü oyuncunun rol aldığı dizi, 12 yıl sonra bile sevilerek izleniyor. Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı tüm ülkede izleyicileri ekran başına topluyor.

Her gün 16.15'te Kanal D'de tekrarı verilen Aşk-ı Memnu şu sıralar başrolleriyle de gündemde. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yeni Netflix filmi için tekrar bir araya geldi.

Bu yaz yeni diziler reytinglerde çok başarısız. Dikkat çeken oyuncu kadroları ve renkli hikayelerine rağmen birkaç bölümde yayından kaldırılan diziler oldu.

Editör: TE Bilişim