Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam ederken, ünlü çiftten yeni pozlar gelmeye devam ediyor. İşte, beğeni toplayan o paylaşım!

ASLIHAN GÜRBÜZ – İSMAİL HACIOĞLU ÇİFTİNDEN YENİ PAYLAŞIM

Mahkum dizisinin başarılı oyuncusu İsmail Hacıoğlu sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile uzun süredir mutlu bir ilişki sürdürüyor. Ünlü çiftten yepyeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Hacıoğlu, sevgilisiyle denizin içinde verdikleri bir pozu sosyal medyada takipçilerinin beğenisine sundu.

Aslıhan Gürbüz de sevgilisiyle yazın başında çekilen bir kareyi hikayesinde paylaştı. İşte, aşk dolu o pozlar...

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu 2020 yılında eşinden boşanmış ve oyuncu arkadaşı Merve Çağıran ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şimdilerde Mahkum dizisinde rol alan ünlü oyuncu, bir süredir meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile birlikte. İkili, ilk kez Karadeniz tatillerinde birlikte görülmüştü.

36 yaşındaki Hacıoğlu, kendisinden 3 yaş büyük sevgilisi Gürbüz'le bu yaz Çeşme'de objektiflere yansımış ve aşklarını itiraf etmişti.

Sık sık birlikte verdikleri pozları takipçilerinin beğenisine sunan çiftten yeni kareler geldi. İsmail Hacıoğlu sevgilisi için "Güzelliğim" dediği aşk dolu bir fotoğraflarını paylaşmış, Gürbüz ise buna yanıt olarak kalp emojisi koymuştu.

Son olarak yakışıklı oyuncu 'Al Sevgilim' şarkısıyla birlikte sevgilisiyle birlikte çektikleri yaz pozunu hikayesine ekledi. Gürbüz ise bu paylaşımı 'Yol arkadaşım' notuyla kendi hesabından da yayınladı.

Ünlü çiftin hayranları bu romantik karelere beğeni ve yorum yağdırdı.

Editör: Didem Bektaş