Avcılar evden eve nakliyat ihtiyacınız mı var? Eşyalarınız zarar görmeden taşınmak istiyorsunuz ama güvenebileceğiniz bir nakliyat firması bulamıyor musunuz? Filo Grup, Avcılar başta olmak üzere İstanbul'un bir çok semtinde asansörlü ve garantili ev taşıma hizmeti ile bu alanda oldukça başarılı bir şirket. Avcılar evden eve nakliyat dendiğinde ilk akla gelen işletmelerin başında gelen Filo Nakliyat, uygun fiyatlarına rağmen, oldukça başarılı hizmet kalitesi ile dikkat çekiyor.

İstanbul evden eve nakliyat dünyasının rakipsiz firması olma özelliği ile adından sıkça söz ettiren Filo Nakliyat, ayrıca sunduğu marangoz ve sigorta ayrıcalıkları sayesinde, ister evinizi, ister iş yerinizi taşıyor olun, kesinlikle taşınma stresini yaşatmayan ve yeni yerleşim ya da çalışma alanınızda, konfor ve huzuru, hızlı bir şekilde elde etmenizi sağlayan, ilginç uygulamalara sahip. İnternet üzerinde paylaşılan yorumlar ve müşteri referansları dikkat alınacak olursa, Filo Grup'un , taşıma esnasında meydana gelen her türlü kazayı telafi ve önleme yüzdesi hiç azımsanmayacak kadar fazla.

7/24 hizmet vermekte olan çağrı merkezi sayesinde 444 27 53 nolu telefonu arayarak, günün ve gecenin her saati, müşteri temsilcileri vasıtasıyla, fiyat ve taşıma hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Filonakliyat.com adını taşıyan ve kullanıcı arayüzü oldukça basit ve profesyonel tasarımı ile ön plana çıkan web siteleri üzerinde bulunan whatsapp hattı ya da bas konuş özellikli telefon uygulamaları sayesinde de, müşteri temsilcilerine ulaşabilirsiniz. Dilerseniz, web sitesi üzerinde bulunan "fiyat al" sekmesini kullanarakta, fiyat ve tüm diğer ayrıntılar hakkında sorularınızı yöneltebilmektesiniz. Evinizi taşımak ve bu stresten hızlı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız, yazımızda bulunan tüm iletişim kanalları üzerinden, hemen Filo ev taşımacılık şirketi ile irtibat kurmanız mümkün.