Gazipaşa ortaokulu öğrencileri ve idarecileri Zeytindalı Harekatına katılan askerlere destek olmak ve yanlarında olduklarını göstermek amacı ile Aydın Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığını ziyaret etti.

Öğrenciler Tabur Komutanı Binbaşı Ali İhsan Ergül’e makamında çiçek verdikten sonra Afrin’e gönderilmek için yazdıkları mektupları ve yaptıkları resimleri temsili olarak takdim etti.

Okul Müdürü Nadir Coşkun, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesi kapsamında öğrencilerin milli ve manevi duygularını geliştirmek, vatan sevgilerini arttırmak birlik ve beraberliği güçlendirmek için bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti. Coşkun, Afrin’deki kahraman askerlerin yanlarında olamasalar da, kalplerinin onlar için attığını ve onlar için dua ettiklerini, bu vatanın ilelebet payidar kalacağını bu bayrağın asla inmeyeceğini iyi bildiklerini belirtti.

Tabur Komutanı Binbaşı Ali ihsan Ergül de Gazipaşa Ortaokulu öğrencileri ve idarecilerine yaptıkları bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür edip, öğrencilerin yazdıkları mektuplardan dolayı çok duygulandığını belirterek “İyi bilsinler ki biz sağ oldukça hiç bir düşman askerinin postalı bu vatanın topraklarına ayak basmayacaktır” diye konuştu.

Ziyaret sonrası, askerler öğrencileri tabur kapısından okullarına uğurladı.
Kaynak: iha