Aypa Mücevher Suyolu Pırlanta Bileklikler Yeni Gözdeniz Olacak

Aypa Mücevher, tanıtımını yaptığı yeni sezon pırlanta ürünleri ile sezonun ışıltılı geçeceğinin müjdesini veriyor. Sezonun en çok ses getirecek parçaları arasında gösterilen pırlanta suyolu bileklik çeşitleri, koleksiyonun en iddialı parçaları arasında yer alıyor. Akıcı ışıltısı, zarif tasarımı ve tüm tarzlarla uyum sağlayan çizgileri ile suyolu pırlanta bileklik modelleri tüm yaş gruplarına pırlanta şıklığı sunmaya hazırlanıyor. Hem sarı ve beyaz hem de kırmızı altın kullanılan birbirinden etkileyici tasarımlara imza atan Aypa Mücevher, modern kadını hem sosyal hayatında hem de iş hayatında tamamlayacak şıklığı bu özel tasarımları ile kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Kısa bir süre için %15’e varan özel indirimli fiyatları ile satışa sunulan pırlanta suyolu bileklik modellerine Aypa güvencesi ile vade farksız 3 taksit imkanı ile sahip olabilmek mümkün. Havale ile yapılan ödemelerde tüm bu indirimlere ek %5 indirim fırsatı sunan Aypa, sigortalı kargo ile ürüne Türkiye’nin her noktasından ulaşabilmenizi sağlıyor. 14 gün içerisinde iade hakkı ile satın alabileceğiniz modeller ile güvenli alışverişin keyfini Aypa Mücevher ile çıkarmanız mümkün.

Pırlanta Suyolu Bileklik ile Her Zaman Işıldayın

Günün her saatinde, ayın her gününde ve yılın her ayında aynı keyifle kullanabileceğiniz pırlanta suyolu bileklik modellerini isterseniz tek başına ya da isterseniz farklı takı kombinleri arasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şık tasarımlarının yanı sıra hafiflikleri ile de gün boyu kolay kullanım fırsatı sunan ürünleri hem gündelik olarak hem de özel gün kullanımlarınızda tercih edebilirsiniz.

Suyolu Pırlanta Bileklik

Gündelik kullanımda en çok tercih edilen pırlanta suyolu bileklik modelleri arasında yer alan bu klasik tasarım ile hem rahatlığı hem de şıklığı ve parıltıyı deneyimlemeniz mümkün. Tasarım üzerinde yer alan toplamda 1,53 karat değerinde özel kesim pırlanta taşın ışıltısı ile tüm bakışları üzerinizde toplamanız mümkün. Özellikle beyaz altın sevenler için oldukça etkileyici bir alternatif olan modele, kısa bir süre için özel indirimli fiyatları ile sahip olabilirsiniz. Özel davet, etkinlik, toplantı ve gecelerde de kullanabileceğiniz tasarımı, pırlanta kolye, küpe ve yüzüklerle tamamlayarak kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Farklılık arayanlara oldukça sıradışı bir tasarımla cevap veren Aypa, bu özel tasarımda 14 ayar sarı altın üzerinde 1,75 karat değerinde Brown pırlanta ve 0.45 karat değerinde özel kesim pırlanta kullanmış. Hem dizilimi hem de renkleriyle farkını ortaya koyan bu tasarım, uygun fiyatı ile de göz dolduruyor. Sarı altının pırlanta ışıltısı ile tamamlandığı bu özel üründe, Aypa mücevher ustalarının tecrübelerini ve özenlerini görebilmeniz mümkün. Montür yapısı ve taş işçiliği ile kalitesini hissettiren bu eşsiz tasarımı hem tek başına hem de pırlanta takılarla tamamlayabilirsiniz. Özel günlerinizde keyifle taşıyacağınız, gündelik hayatınızda yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu eşsiz pırlanta suyolu bileklik modelini hem spor hem de şık kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz.

Farklı büyüklüklerde pırlanta taşların muhteşem uyumunu görebileceğiniz bu özel Aypa Mücevher imzalı tasarım, hem gündüz hem gece kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz parçalardan olacak. Tamamen el işçiliği ile 14 ayar beyaz altın kullanılarak üretilen modeli, sevdiklerinize hediye edebilir, özel hediye paketi ve isme düzenlenmiş pırlanta sertifikası ile bir ömür taşıyacakları özel bir parça sunabilirsiniz. Toplamda 2,30 karat pırlanta taş içeren bu eşsiz tasarıma kısa bir süre için %10 indirimli özel fiyatıyla sahip olabilmeniz de mümkün.

Kırmızı altın sevenler için etkileyici alternatifler sunan Aypa, bu göz alıcı tasarımla tüm yaşların kalbini kazanmayı hedefliyor. İnce yapısı ve özenli işçiliği ile günlük kullanıma son derece uygun olan bu modeli ister tek başına ister farklı bileklik tasarımları ile bir arada kullanabilmeniz mümkün. 14 ayar kırmızı altın kullanılan modelde, toplamda 0,68 karat değerinde pırlanta yer alıyor. İkili özel montürleri ile diğer tasarımlardan farklılaşan bu eşsiz model, esnek yapısı ile bileğinizi tam anlamıyla sarabiliyor. Aynı üründen birden fazla alarak daha dikkat çekici ve göz alıcı bir ışıltıya da sahip olabilmeniz mümkün.

Toplamda 66 adet yuvarlak kesim pırlantanın yine dairesel çerçevelerle birbiri ardına dizildiği bu farklı ve heyecan verici tasarım, takı dolabınızın en favori parçalarından olmaya aday. 18 ayar beyaz altın tercih edilen tasarımda toplam 0,72 karat değerinde pırlanta taş yer alıyor. Gündelik kullanımda da özel günlerde de tercih edebileceğiniz, eşsiz görünümüyle tüm bakışları üzerine çekecek bu özel modele kısa süreliğine özel indirimli fiyatı ile sahip olabilirsiniz.

Editör: Özge Özkan