Bandırma hangi ilde şeklinde ortaya çıkan bir soru dahilinde bu tip bir cevap verilebilecektir. Bandırma harita üzerinde bakıldığı andan itibaren denize sıfır bir yapıda olduğu ve yakınlığı bakımından da Erdek ve Kapıdağ Yarımadası’na da yakın olduğu görülebilmektedir. Kuzeyinde Marmara Denizi ve Kapıdağ Yarımadası, doğusunda Manyas ve Kuş Gölü, batısında ise Gönen yer almaktadır. Bu bölgeye ulaşmak isteyen kişiler farklı farklı ulaşım biçimlerini kullanabileceklerdir.

Bandırma’ya ulaşmak için hareket edecek olan kişilerin İstanbul üzerinden gelmesi halinde İDO Deniz Seferleri ile ulaşması mümkündür. Günlük olarak belirlenen bu seferler hava şartlarına göre değişkenlik gösterebilmektedir.

İzmir’den ulaşmanın en ucuz ve en kolay yolu olarak da günde birkaç kez gerçekleştirilecek olan tren seferleri dikkat çekebilmektedir. Bandırma nerede biçiminde soruya yanıt aramaksızın bu şekilde oraya ulaşmak da mümkün olabilmektedir.

Üç büyük şehirden yapılacak olan yolculuklar ise ortalama 6 saat sürecek ve Bandırma haritada göster seçeneğinden yararlanmaları halinde de bu yolculukların gerek otobüsle gerekse de özel araçla son derecede kısa bir zaman diliminde gerçekleşeceği de söz konusu olarak ifade edilecektir.

Editör: TE Bilişim