Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Hasan Basri Çantay mahallesinde bulunan Firdevs Saraçoğlu Yaşlılar ve Bakım Evi’nde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı yaşlılarla bir araya geldi. Bakım evinde yaşayan yaşlılar, Başkan Avcı ve yetkililerin gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Ziyaret sırasında sadece para ve silahla büyük devlet olunmadığını söyleyen Başkan Avcı, devletin ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmasının da büyük bir kıstas olduğunun altını çizdi.

Avcı, “Sadece silah ve para gücüyle büyük devlet olunmaz. Büyük devlet, yaşlısına, yoksuluna, kimsesizine sahip çıkan devlettir. Bu milletin kimliği, benliği ve hafızası olan yaşlılarımızı, olgun gençlerimizi ziyaret ettik. Burada onlarla beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sosyal belediyecilik ve sosyal devlet anlayışını burada görmüş oluyoruz. Teyzelerimiz, amcalarımız burada gördükleri hizmetten mutlu olduklarını söylüyor. Bizler de onları böyle mutlu görmekten mutluluk duyuyoruz. Milletimize bu hizmetleri veren Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Büyük devlet, güçlü devlet, yaşlısına, kimsesizine, ihtiyaç sahibine sahip çıkarak olunur. Bu devletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Firdevs Saraçoğlu Yaşlılar ve Bakım Evi’ne yapılan ziyaret, Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı için yapılan dualarla sona erdi.
Kaynak: iha