Dün gece müthiş bir maç izledik.
Trabzonspor her maçta olduğu gibi topa sahip olma oranında açık ara öndeydi .
Ancak Edgar İe  kalitesinde bir oyuncuya hiç yakışmayacak ve hiç de beklenmeyecek bir hatalı geri pas ile takip Galatasaray ' a adeta asist yapmış oldu.
Üzüldüm , üzüldük ancak futbolda bu hatalar var ve maalesef keşkesi yok...Daha doğrusu futbolda keşke ifadesine yer yok..
Bana sorulsa ki Abdullah Avcı hocamızın kenar yönetimine kaç puan verirsin ben bu suale 10 yanıtını veririm..Nedeni basit 36.dakika da oyundan 2 oyuncuyu dışarı alıp maçı çevirmek her hocanın işi değil...Oyunu okuma noktasında Abdullah hocamıza tam puan çıkar ..
İsmail Köybaşı' na buradan sesimi duyurmak istiyorum..Allah aşkına İsmail Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda oynadın ..Biraz insan üstüne birşey katar veya koyar ..Top ayağına geldiğin de adeta dizlerin titriyor .Panikle hemen topu ayağından çıkarmak istiyorsun ..Sürekli topu stoplayıp geri pas yapmak Trabzonspor gibi bir takım da oynamak için yeterli değildir bilesin..
İkinci parantez açacağım oyuncu Abdülkadir Ömür .
Abdulkadir yeteneklerini kimse inkar edemez.Zamaninda Manchester City tarafından 23 milyon Euro resmi teklif gelmiş bir oyuncusun.
Tamam kabul ediyorum 2 tane 6 aylık tedavisi süren sakatlık geçirdin ,ama artık biraz toparlanman gerek..Yoksa Yusuf Sarı ilk 11 de ben varım hocam diye sağlam geliyor bilesin...
Marek Hamsik = Kalite 
Marek tecrübe + klas + zamanlama 10 üzerinden 10 derim.
Nwakaeme' ye öylesine güzel pas attı ki adeta al da at dermiş gibi ...
Maçın genelinde sahada ki en iyimiz diyebilirim.
Nwakaeme' gol attı kabul ediyorum ancak çok top ezdi..
Top ayağına geldiği an 2 Galatasaraylı bitiyordu..
Galatasaray gibi bir rakibe karşı 2-0 yenik durumdan 2-2 ye getirmek başarıdır ...Haa 3 puan alsak tabiki daha iyi olurdu ama bardağın dolu tarafını görmek gerek...En azından ben o kanaatteyim..
Önümüzde uzun bir maraton var , bu takım çok can yakacak , bunu net şekilde beyan edeyim..
Bize düşenmi ! Tabiki destek vermek..
O halde haydi Trabzonspor haydi Abdullah hocamız demeliyiz.
Not: Hem orta hakem hem var hakemi Cüneyt Çakır'ın bir yönetim gosteremedi.Trabzonsporun 2 penaltısı güme gitti..
İkiside maçın ilk yarısında Galatasaraylı oyuncunun eline çarpan pozisyonda nizamı penaltı es geçildi