Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesindeki birçok sokakta kaldırım taşı yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

Şehrin birçok noktasında faaliyet sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesindeki eski ve kötü görüntüye sahip kaldırımlarda kapsamlı çalışma yapılıyor. Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Fen İşleri Müdürü Bener Yanar, çalışmaların gerçekleştirildiği alanlarda incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, "Bilecik Belediyesi olarak şehrimizin birçok noktasındaki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Cumhuriyet Mahallesindeki birçok noktada kaldırım taşı çalışması yürütüyor. Çalışmalar ile bir yandan sokaklarımızı genişletirken, diğer yandan sokak ve caddelerin güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyoruz. Bu tür çalışmalar, mahallemizin ihtiyaç duyulan tüm alanlarında gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha