Ey gidi Trabzonspor eyy, sen bugünleride mi görecektin?

Çok sert tepki gösterilmesi gereken hakem hatalarına karşı şakacı başkanımız çıkar iki gülerek açıklama yapar ve bu haftayı da böyle kapatırız.

Bursaspor karşısında alınan yenilgi sonrası bir maç fazlası olan Trabzonspor'un düşme potasıyla arasında 2 puan kalmasına rağmen yönetimin alacağı kararı merak ediyorum!

Her gittiği deplasmanda, " Trabzon Kümeye " şeklinde tezahüratları taraftarımıza dinletenlerin yüzleri hiç mi kızarmıyor?

Trabzonspor yönetiminin Mayıs'ta kongre kararı almaması ve Aralık'ı beklemesi, çok kötü sonuçlar doğuracaktır.

TFF Başkanlığı için perde arkasında yapılan Yıldırım Demirören'e destek görüşmesinde Sadri Şener'in sadece kupa konuştuğunu da artık düşünmemeye başladım!

Artık gitmelisin Sadri Şener, koltuk sıcak gelebilir ama unutma ateş almak üzeresin...

Maç sonunda futbolcun futbolcunu tokatlıyor... Ey gidi Trabzonspor 'um eyyyy


Başkan adaylarının da perde arkasında ve kulislerde konuşmayı bırakıp, Trabzonspor için somut adımlar atarak çalışmalarına başlaması şart.

Galatasaray Kongre Üyesi olduğu söylenen ve Trabzonspor üzerine yaptığı açıklamalar ile büyük potlar kıran Erdoğan Bayraktar destekli, sektöründe batmış bir Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık için çalışmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Hatta ve hatta şike sürecinde sesini çıkartamayan bir Trabzonspor Başkanı istemiyorum.