Trabzonspor'un 79. Olağan Genel Kurul Toplantısı KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür Merkezi Salon’unda yapıldı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu sorulara tek tek cevap verirken, genel kurulda bulunan Trabzonspor eski yöneticisi Yusuf Ziya Yılmaz’ın sorusu dikkat çekti.

TFF yönetiminde bulunduğu süreçte bordo mavili takımın haklarını savunma noktasında verdiği mücadele ile takdir toplayan Mustafa Hacıkerimoğlu ile alakalı olarak başkan Ahmet Ağaoğlu soru yönelten Yusuf Ziya Yılmaz,” Tesisler ile alakalı olarak verdiğiniz mücadeleyi Mustafa Hacıkerimoğlu’nun önerilip kabul edilmediği noktasında vermenizi beklerdim.” İfadelerini kullandı.

Yusuf Ziya Yılmaz ile 3 yıl aynı yönetimde görev yapan Ahmet Ağaoğlu yöneltilen soru üzerine,” vermediğimizi nereden biliyorsunuz? Kardeşim verdik. Fazlasıyla verdik. Bu konuda ciddi bir şekilde eleştirildik. Burada bireysel konulara girmesek? Yani şu kadarını söyleyeyim. Trabzonspor ile alakalı olarak, eleştirildiğimiz konular ile alakalı olarak, yapmış olduğumuz suskunluk, cevap vermeme ve açıklama yapmama, bizim o konular ile alakalı olarak inisiyatif kullanmadığımız, önlem almadığımız, çaba sarf etmediğimiz anlamına gelmez. Ama bazı şeyleri de çok açık ve net olarak ifade ettiğiniz yerde bu sefer olay farklı noktalara gider.” İfadelerini kullandı.
 

Editör: Haber TS