Trabzonspor Basketbol Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu, Başkan Yardımcısı Derya Günal, Genel Menajer Nihat Mala ve Başantrenör Ozan Bulkaz İstanbul'da bir araya gelerek yeni sezon öncesi yol haritasını çizdi.

Bu doğrultuda hem yapılacak olan transferlerin gecikmemesi hem de atılacak olan adımlarda geç kalınmaması adına ilk olarak Başantrenör Ozan Bulkaz ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninin ardından yapılacak olan transferler için kolları sıvayan yönetim kurulu üyeleri yeni sezonda başarıya ulaşacak bir takım kurmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler.

Başkan Abiş Hopikoğlu, Ozan Bulkaz'ın Türkiye'nin en iyi antrenörleri arasında yer aldığını belirterek, yeni sezonda da kendisi ile çalışarak başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi. Hopikoğlu: şu ifadeleri kullandı: "Ozan Hoca'ya güveniyoruz. Onun güzel bir sezon geçirerek Trabzonspor'ue arzuladığı noktalara ulaştıracağından şüphemiz yok. Kendisine başarılar diliyoruz."

Ozan Bulkaz da, Trabzonspor gibi Türkiye'ye mal olmuş bir kulüpte çalışacak olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Bana güvenip ve inanıp yeni sezonda da çalışma isteğini belirten Başkanımız Sayın Abiş Hopikoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. İnşallah Trabzonspor camiası ile güzel günlere yelken açacagız" dedi.