Trabzonspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Halil Üner görevinden istifa etti.

Üner, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle bulunmaktan onur duyduğum Trabzonspor camiasına görev sürem içerisinde bana gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı teşekkürlerimi sunarım.

BEKO Basketbol Ligi’ne çıkarmayı amaçladığımız takımımızın arzu ettiğim seviyeye ulaşamaması beni derinden üzmüştür. Bu durumun sorumluluğunu taşıyan ve bedel ödemesi gereken tek kişi benim.

Önümüzde bulunan 25 maçlık uzun maratonda inşallah ödediğim bu bedel ve üzüntü boşa gitmez. Takımımızın yeniden layık olduğu Beko Basketbol Ligi’ne dönmesini dilerim. Tüm oyuncuları ve camiayı bu hedef için mücadeleye davet ediyorum.

Trabzonspor camiasına saygılarımı sunarım”


YENİ HOCA BELLİ OLDU!

Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor’da bugün hareketli saatler yaşandı. Bardırma Kırmızı deplasmanında alınan yenilginin ardından Antrenör Halil Üner görevinden istifa ederken, başkan Mehmet Yiğit Alt, geçtiğimiz sezon Türk Telekom’u çalıştıran Timuçin Meriç ile anlaşmaya vardı. Üner’in istifasının ardından Alp, Tofaş antrenörü Nihat Eziç ile görüşürken, Eziç’in kulübünden garanti para alması nedeniyle görüşme olumsuz sonuçlandı. Bir başka deneyimli antrenör Ahmet Kandemir ile de görüşen Alp, Kandemir’in Basketbol Federasyonu ile sorunları olması nedeniyle bu görüşmeden de sonuç alamadı. Bunun üzerine Timuçin Meriç ile temasa geçen Alp, genç çalıştırıcı ile anlaşmaya vardı. Meriç, Çarşamba günü Trabzon’a gelip takımın başına geçecek.


Editör: TE Bilişim