Trabzonspor ile UEFA Avrupa Liginde karşılaşacak Monaco’nun kaptanı Wissam Ben Yedder, bordo - mavililerle ilgili konuştu.

Yarın Monaco’da oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulunan Tunus asıllı 32 yaşındaki Fransız oyuncu, Ferençvaroş’a karşı iyi bir maç çıkardıklarını ancak golü atamadıklarını söyledi. 

FERENÇVAROŞ MAÇININ KAZA OLDUĞUNU…

Yedder, “Ferençvaroş’ a karşı iyi bir maç çıkardık. Ancak golü bulamadık. Yarın Trabzonspor’a karşı, bu karşılaşmanın (Ferençvaroş) kaza olduğunu göstermeliyiz.

Her oyuncu için olumlu ve daha olumsuz dönemler vardır. Ama her dönemde işe odaklandım. Böylece geri dönebildim. Bugün kendimi iyi hissediyorum ve burada olduğum için mutluyum. Ayrıca şu an her şeyin yolunda olduğunu da görüyorum” dedi. 

NANTES’E KARŞI HAT-TRİCK
Kariyerinde tek forvetle oynamak her zaman deneyimlediği bir şey olduğunu da söyleyen Yedder, “Breel, Kevin veya Myron ile uyum sağlamayı başarıyorum. Bu önemli bir şey.

Breel’in bir çok özelliği var. Tıpkı Kevin ve Myron gibi.  Breel ile yaptığım iş birliği, bir birimiz için alanlar yaratmaya ve bir birimiz için oynamayı başardığımız için işe yarıyor. Biri derinliği alırken, diğeri topu ayağına ister.  Nantes’e karşı yaptığım hat-trickle kendimizi daha iyi bulmayı başardık. Ama yine de çalışmak zorundayız ve yapacağımız da bu” diye konuştu.