Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde 3 bin çocuk, 15 gün boyunca iki seansta gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çocuk sinemanın keyfini yaşadı.

Kültür ve sanat şehri Bilecik’te şu ana kadar birbirinden güzel etkinlik ve programı Bilecik’liler ve çocuklarla buluşturan Bilecik Belediyesi, 15 günlük tatile giren çocuklarımıza birbirinden güzel sinema filmini ücretsiz olarak sundu. Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklara, yarıyıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklarımız eğlenceli anlar yaşarken, aynı zamanda birçok güzel ve faydalı bilgiyi de elde etti. Çocuklar, Bilecik Belediyesi Çocuk Sinemasında keyifli anları yaşarken, Bilecik Belediyesi tarafından hediye edilen dergilere de sahip oldu.

Çocuklar, 15 gün boyunca; Ayı Kardeşler 3-Sirkte Curcuna, Büyülü Kanatlar, Cesur Kahraman-Ejderha Büyüsü, Doraman-Buz Devri Macerası, En Süper Kahramanlar ,Hazine Avcısının Maceraları, Kuzular Kurtlara Karşı, Macera Günlükleri, Yeni Yıl Tehlikede, Neşeli Dalgalar (Dalgamanya), Orman Çetesi, Robinson Crouse, Sevimli Ejderha Kokonat ve Tavşan Okulu adlı filmlerle izledi.
Kaynak: iha