Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Şampiyonası 1. ayağı olan Bilecik İl Şampiyonası’nda Minikler ve Gençler kategorisinde toplamda 20 madalya alarak takım halinde şampiyon oldu.

Bozüyük İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Türkiye Şampiyonası 1. ayağı olan Bilecik İl Şampiyonası’nda kategorilerinde ve kilolarında 1. olan 7 sporcu ile 2.’liği elde eden 10 sporcu ile Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Burada takımın antrenörü Kemal Karaboğa ve başarılı güreşçileri tek tek tebrik eden Kulüp Başkanı Avcıoğlu, sporculara madalya ve hediyelerini takdim etti.

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Güreş Takımı, 19-23 Haziran tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına katılacak.

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Güreş Takımı’nın elde ettiği başarı üzerine “Daha büyük başarılarda gururlanmak dileği ile” diyen Başkan Bakıcı, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Kaynak: iha