Tebrikler..İyi bir futbol oynadik ..Herkez görevini iyi yapti farkta gelebilirdi saglık olsun özellikle ilk yarı sahamıza gelemediler.Bu yolun sonu şampiyonluk..Balkonlarda  şampiyon Trabzon bayrakları asacagıž.
Nwakame olmamasına rağmen futbolcularımızdaki kazanma isteği ve arzusu maça müthiş bir konsantrasyonla başlamamıza vesile oldu,Hatay'a top göstermeyip maçı ilk yarıda garanti etmeyi bildik.Hem hoşa giden iki şey naçizane fikrim birincisi taraftarın tribünleri doldurması ikincisi ise defans kurgusunun doğru oluşuydu.Denswill solu Peres sağı çok iyi kullandılar..
Bugün açık konuşayım Denswill müthiş oynadı.
Çok basit oynadık aslında hakettik ve haklı bir şekilde KAZANDIK!

Tebrik etmekten ve bizi mutlu ettikleri için teşekkür etmekten başka da söylenecek bir söz söylersek ayıp etmiş oluruz.

Başta Ağaoğlu'na, Ertuğrul Doğan başkanımıza, sonrasında Avcı ve takıma binlerce kez teşekkürler, iyi ki varlar iyi ki bizimleler!!!

Bu yolun sonu çok ama çok mutlu gözüküyor canlar. Gelecek o şampiyonluk!!!

“Yaşa Var Ol” sonsuza dek Trabzonspor’um .Bu sezon Trabzonspor için çok verimli - kazançlı bi sezon oldu. En azından şuana kadar, ligin ilk yarısı için. Hem oyununa değer katarken hemde oyuncu grubuna değer katıyor. Sezon sonu yüksek ihtimalle 40m € geçebilecek karıda sağlarlar diye düşünüyorum. Şampiyonluğa odaklansakta gerçek anlamda Trabzonspor bu sezon fazla kazanım sağladı..
Trabzonspor'umuzu tebrik eder başarılarının devamını diliyorum.
Müsaade ederseniz bir hususa daha değinecegim...
Panik yapacak bir durum yok futbolda yenilmekte var yenmekte var , önemli olan gücünü bilerek oynamaktır...İnşallah Karadeniz Kaplanları Şampiyon olacak.....
Bir küçük not ta 2.yarıda bulduğunuz pozisyonlarda son vuruşları biraz daha etkili kullansak fark daha da açılabilir di.
Bu hafta batman ilinden kalkıp otobüsler tutarak Trabzon'a gelen taraftarlarımızı da unutmayayım.Bulancaklı arkadaşım var köyü Trabzonsporlu bana hep " Hocam Trabzonlu olup İstanbul takımı tutanları hiç anlamiyorum " der..Haklımı haklı.Trabzonlu olmayıp Trabzonsporu tutanlar cansınız siz..
Bir söz de kenar yönetimimize .
Her zaman olduğu gibi avcı hocamızın kenar yönetimi 10 üzerinden 10 du.
Tüm takımı tebrik ederim. Son vuruşları da düzeltirsek her şey çok iyi olacak. Dorukhan çok iyiydi maşallahı vardı. Nazar değmesin. Hepsinin ayağına sağlık..
Şimdi Galatasaray-Başakşehir maçını ve Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesini daha keyifli izleyeceğiz ...
Bu şehir bu takım bu mutluluğu fazlası ile hak ediyor ...Herkese iyi haftalar dilerim..