Bir bilgisayarda ya da tablette en önemli programlardan bir tanesi hiç şüphesiz ki Office programlarıdır. Çünkü bir kişi okul hayatında da iş hayatında da Office programlarına ihtiyaç duyar. Word, Paint, PowerPoint ve daha birçok office programlarını kullanarak sunum ve dosya oluşturmak mümkündür. Zaten bu tarz programların kullanımını bilmek günümüzde artık bir zorunluluk halini almış durumdadır. Fakat bu Office programlarını lisanssız bir şekilde kullanan kişiler vardır. Bu kesinlikle tavsiye edilmeyen bir durumdur. Bu sebeple sitemiz üzerinden Office 365 satın al ve tamamen lisanslı office programlarına sahip ol. Peki lisanssız bir şekilde kullanmak ne tür zararlar verebilir bunları kısaca incelemek gerekirse;

  • Korsan bir office programında yapmış olduğunuz sunum ve dosyayı lisanslı bir bilgisayarda açmaya çalıştığınız takdirde uyum sorunu oluşacaktır. Bu sebeple de yaptığınız sunumlar boşa gidebilir.
  • Korsan bir şekilde kurduğunuz programlar virüs içeriyor olabilir. Bu da bilgisayarınızın zarar görmesine yol açabilir.
  • Hazırladığınız dosya ve programlarda bozukluklar meydana gelebilir. Tam verim almanız mümkün olmaz.

Bu sebeple dosya ve programların güvende olması için hatta bilgisayarın güvende olması için Office 365 pro satın al ve tüm bu riskleri ortadan kaldır. Çünkü bu riskler oldukça yüksek risklerdir ve karşılaşma ihtimaliniz de bir hayli fazladır. Bu sebeple uygun fiyatlara satın almanız çok daha akılcı bir yöntem olacaktır.

Sitemiz üzerinden oldukça uygun fiyatlara lisanslı Office programlarının hepsine birden sahip olabilirsiniz. Fiyatlar oldukça uygun olduğu için orijinal olup olmadığı konusunda bazı soru işaretleri olabilir. Fakat biz bir bayilik olduğumuz için bu fiyatların uygun olması da oldukça doğaldır. Aynı zamanda ürünü satın aldığınız vakit ömür boyu kullanıma sahip olacaksınız ve güncellemeler de sorunsuz bir şekilde gelecek. Bu sebeple siz de hiç vakit kaybetmeden Office 2019 satın al işlemini tamamlayın ve kısa süre içinde tamamen lisanslı olan bu ürünlere sahip olmuş olun. Böylece herhangi bir şekilde virüs riskinden tamamen korunmuş olacaksınız ve dosyalar, sunumlar tamamen güvenli bir şekilde korunmuş olacak.

Editör: TE Bilişim