SmartNET, dijital dönüşümünüzde en büyük desteği sunarak internet ortamında öne çıkmanızı sağlamaktadır. Bu sayede çok sayıda bayi arasından öne çıkarak karlılığın artmasını söz konusu olmaktadır.

Bugüne kadar sayısız Audi bayiine Dijital Dealer Management projesi sunan, tasarlanan web siteleri sayesinde markanın bilinirliğine katkı sağlayan, verilen hizmet kalitesi nedeniyle de Audi Türkiye tarafından bayi toplantısına davet edilen Dijital Dönüşüm Ajansı, Audi bayilerine de detaylı bilgi vermiştir. Lansman toplantılarında bayilere dijital dönüşüm süreci ile ilgili bilgiler paylaşılmış, Google reklamları ve SEO tekniğinin yanı sıra web sitelerinin yönetimi ile ilgili nelerin yapılması gerektiği vurgulanmıştır.

Dijital Dönüşüm Ajansının destek verdiği Audi bayileri, Bayim İnternette hizmeti sayesinde bayi ve acente sistemi ile hizmet veren şirketlere toplu internet çözümü sunulmaktadır. Bu sistemle bayiler de kurumsal web sitesine sahip olmaktadır. Bu sitemde web sitelerinin tamamı merkezi bir şekilde yönetilebilmektedir. Dolayısı ile bayinin, web sitesinin içeriği ile ilgili herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmamaktadır. SmartNET’in 2006’de hayata geçirdiği sistem markaya yönelik tüm gereksinimlere cevap verebilecek bir altyapıya sahiptir.

Günümüzde dijital dönüşüm gereklidir. Dijital dönüşümün önemi; markanın genel merkezi ile bayiler arasındaki iletişimin internet üzerinden sağlamasıdır. Bu sayede etkin bir kampanya yürütülebilmekte, bayiler internetteki haritalama servislerde bulunabilmekte, sosyal medyada kolay bir şekilde yer alabilmektedir. Bunların yanı sıra SEO uyumlu tasarım ve içeriklerle de arama motorlarında üst sıralarında görünmek de söz konusudur. Dijital Dealer Management projesi ile çağrı merkezi üzerinden bayilere teknik destek sağlanabilmektedir.

SmartDDM projesinin en önemli avantajı da markanın kurumsal kimliği ile uyumlu olan web sitelerinin oluşturulmasıdır. Uygun SEO çalışmaları ile de internetteki e-ticaret siteleri arasında ön plana çıkılabilmekte, bu sayede müşterilerin bayiye internet aramalarında kolaylıkla ulaşmaları mümkün olmaktadır. Dijital dönüşüm ajansının sunduğu hizmetler arasında yer alan SmartSEM ile müşteri potansiyeline çok daha kolay bir şekilde erişmek mümkündür. Ayrıca web üzerinden sosyal medya yönetimi de yapılarak tanıtım yöntemleri çeşitlendirilmektedir. Sunular hizmetler arasında IOS ve Android uygulamaları da geliştirilmekte, böylece mobil aramalarda da web sitesinin üst sıralarda görünmesi sağlanmaktadır.