İlk olarak GTA V oyununu ücretsiz hale getirmesiyle gündemlere bomba gibi düşen Epic Games Store o gün bugündür her hafta bir ya da birkaç oyunu ücretsiz hale getirmesiyle biliniyor. Oyunculara bu jesti yapmasıyla platform kendini oyuncular tarafından daha çok sevdirmeyi başarmıştır. Her ne kadar bazen kimse tarafından bilinmeyen oyunları ücretsiz hale getirse de bazen de herkes tarafından bilinen oyunlar ücretsiz hale gelmektedir. Epic Games Store Tarafından O Oyun Ücretsiz Hale Getiriliyor

Epic Games Store Müjdeyi Verdi! O Oyun Ücretsiz Olacak

Her hafta yeni bir oyunu ücretsiz hale getirmesiyle bilinen Epic Games Store, bu hafta da yeni bir oyunu ücretsiz hale getiriyor. Torchlight II adı verilen oyun 2009 yılında piyasaya çıkarıldı. Oyunun senaryosunda değinebileceğimiz öyle çok fazla hassas nokta olmamaktadır. Zira oyunun anlatım tarzına baktığımızda türüne herhangi bir yenilik sunmamaktadır. Bir hack slash oyunu olduğundan ötürü senaryosundan az beslendiğini söylesek yanlış olmayacaktır. Eğer siz zaten video oyunlarında anlatıya çok önem veren biri değilseniz Torchlight II oyunu tam size göre bir oyun.

Oyunu indirmeden önce size oyunun sistem gereksinimlerinden bahsetmek istiyoruz. Siz de eğer sisteminize uygun ise oyunu indirerek keyif içerisinde oynayabilirsiniz. Eğer sisteminiz de uygun değilse üzülerek belirtmek istiyorum ki bu oyunu oynayamayacaksınız.

Torchlight II Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya Windows 7

İşlemci: 2.0 Ghz İşlemci

RAM: 512 MB

Ekran Kartı: 128 MB Ekran Kartı

Ses Kartı: DirectX ® 9.0 uyumlu

Gerekli Boş Disk Alanı : 3 GB boş Harddisk alanı

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya Windows 7

İşlemci: Dual core İşlemci (Core 2 Duo İşlemci)

RAM: 1 GB ve ya Üstü

Ekran Kartı: 512 MB Ekran Kartı ve ya Üstü

Ses Kartı: DirectX ® 9.0 uyumlu

Gerekli Boş Disk Alanı : 3 GB boş Harddisk alanı

Hangi Tarihler Arası Ücretsiz Olacak?

Epic Games Store müjdeyi, bu hafta vermiyor. 16 Temmuz ile 23 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz hale getirilecek oyunu siz de oynayabilirsiniz. 16 Temmuz tarihine kadar da Killing Floor 2, Lifelees Planet: Premier Edition ve The Escapist 2 oyunlarını Epic Games Store üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim