Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerinin tanıtılmasına 1 aydan az süre kaldı. Güney Koreli teknoloji üreticisi aldığı karar ile yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya hazırlanırken, cihazın ön kamerasının ekrana gömülü olarak geleceğinin artık kesinlik kazanmış olması cihaz hakkında beklentileri yüksek tutulmasına sebep oldu. Bir süredir Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerinin ekran altında gömülü olacak ön kamerasının nasıl olacağı tartışmalarına ise bugün son noktayı koyabilecek ekrana ait görseller yayınlandı.

20 Şubat 2019

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus, modellerinin tanıtımı 20 Şubat 2019 tarihinde yapılacak ve cihazların ön kamerasının ekrana gömülü olarak gelecek olsa da 2 modelin farklı ön kamera tasarımına sahip olacak olması bir modelde 2 ön kamera, 1 diğer modelde ise tek ön kamera olacağını gösteriyor. 

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modeli arasındaki teknik düzey farklarıın ise 20 Şubat'ta Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi tarafından yapılacak açıklamaya göre belli olacak.