Samsung akıllı telefon kullanıcıları bu sabah bazı cihazlara gelen güncellemeleri yükleyerek cihazlarını hızlandırabilir ve cihazlarından iyi performans almaya başlayabilir. Türkiye'de Galaxy S9 ve S8 serisi için yayınlanan yazılım güncellemelerinin yüklenmesi ile Samsung cihazlar hızlı ve stabil çalışmaya başlıyor, aynı zamanda şarj tüketiminde verimlilik oluşuyor. Galaxy Note 9 sahiplerinin bugün akşam saatlerinde yayınlanan ve Türkiye'de Note 9 kullanıcılarının yüklemesine sunulan yeni Android Pie güncellemesini yüklemesi ise cihazların verimliliğini arttırıp pil tüketimini düzeltiyor.

Android Pie güncellemesi cihazlarda sadece pil tüketimi ve verimlilik değil, arayüz değişimlerinin olduğu güncelleme oluyor. 

Güncellemeleri güvenlik gerekçesi ile yüklemek öneriliyor

Samsung, tüm cihaz kullanıcılarının gelen güncellemeleri bekletmeden yüklemelerini ve yeni güncellemelerin cihazlarda verimliliği arttırmak, güvenliği iyileştirmeye varan farklı onlarca değişim içerdiğini açıklayarak güncellemelerin bekletilmemesini istiyor.

Yeni güncellemeler ile birlikte cihazların performansının azalmaması için yazılım güncellemesi sonrasında cihazın bir kez kapatılıp açılması öneriliyor. Kapatılıp açıldıktan sonra cihazı eskisiyle aynı kullanabilir, yeni gelen uygulamalar varsa bunları kurarak cihazın iyi çalışmasını hızlandırabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim