İnternet gücünün artması ile birlikte sosyal yaşantılar, işler ve çeşitli konular daha kolay bir hal alır vaziyete gelmiştir. Özellikle sosyal yaşantı konusu artık oturduğumuz yerden gerçekleşir bir hal alarak tüm ilişkiler ve tanışmalar bu ağ üzerinden gerçekleşebiliyor.

Özellikle arkadaşlık edinme siteleri insanların merak konusuna girdiği için yüzlerce site hizmete sunulmuştur. Bu sitelerin içerisinde liste başlarında bulunan bir uygulama ise Tinder uygulamasıdır. Arkadaşlık ve flört amacına daha yatkın bir şekilde kurulan bu uygulama milyonlarca kişiye hizmet veriyor.

Tinder için İnstagram ya da Facebook üzerinden hesap oluşturma gerçekleşebildiği için kullanımı çok kolaydır. Bunun yanı sıra tabii ki hesap silme işlemi konusunda da nelerin yapılması gerektiğine dikkat edilmelidir. Tinder hesabı kapatırken mutlaka hesabın sonradan aktif kalmaması gerekir.

Bunun durum ile karşılaşmamanız adına Tinder hesap silme işlemleri anında nasıl bir durum sergilemeniz gerektiğini sizlere açıklayacağız.

Tinder Hesap Silme İşlemi İçin Gereken Adımlar

Tinder hesabını silmek isteyen kişiler şu adımları takip ederek başarılı bir işlem gerçekleştirebilirler;

  • Tinder uygulaması açılır.
  • Profil ekranına giriş yapılır.
  • Ardından profil ekranında yer alan ayarlar menüsüne girilir.
  • Açılan ekranda ayarlar menüsü içerisinde yer alan ve en alt kısımda sunulmuş hesabı sil yazısına tıklanır.
  • En son olarak Tinder sizlerden işlemin onaylanmasını isteğini sunacaktır.
  • Sil talimatı verildikten sonra işlem tamamlanacaktır.

İşlem onaylandıktan sonra Tinder hesabı tam anlamıyla silinecektir. Fakat hesap sitenin kuralı olarak 30 gün dinlendirilecek ve 30 gün içerisinde herhangi bir fikir farklılığı gelişirse uygulamaya giriş yapılabilecek. Tinder hesabı 30 gün sonra tamamen kapanacak ve giriş kabul edilmeyecek. Tüm eşleşmeler ve yapılan hareketler silinecek.

Editör: TE Bilişim