Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp, dünyada en fazla kullanılan mesaj uygulaması. Mesajlaşmak isteyen herkesin ilk tercihi olan uygulama, sadece mesaj için değil görüntülü ve sesli arama özelliği ile dünyayı birbirine bağlıyor. Uygulamanın dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olması ve tüm Android cihazların tamamına yakını ile uyumlu olması, Apple cihazların hepsinde kullanılabilir olması WhatsApp uygulamasının kullanım oranını artıyor.

WhatsApp'ın özellikleri de artıyor

WhatsApp, kullanıcılarının yararlanabileceği yeni özellikleri de uygulamaya ekliyor. Uygulamada yeni eklenen gizlilik özelliği sayesinde artık WhatsApp iOS kullanıcıları için Face ID ve parmak izi ile uygulamaya giriş özelliği ekledi.

Eklenen bu özellikler WhatsApp uygulamasının güvenliğini, aynı zamanda WhatsApp hesap gizliliğini sağlayan özellik oldu.

Uygulamaya eklenen yeni özelliğin Android cihaz kullanıcıları için yayınlanması için ise sadece bazı cihazlarda bu özelliğe izin verildiği, parola ile giriş özelliğinin ise olmadığı WhatsApp geliştirici ekibi tarafından açıklandı.