120 Dakika + Penaltılar, sonunda turu geçip gruplara kalan bir garip Trabzonspor!

Bu maçı kaybettiğimizde Tolga’nın yediği golü eleştirebilirdik, bu en kolayı olurdu. Kazandık şimdi kimse hakemden bahsetmeyecek. Tolga’nın kurtarışları akıllarda kalacak. Ama benim aklım buz gibi golümüzde kaldı.

Ben izlerken terden bir su oldum. İzlerken yoruldum. Sahada oynayan futbolcularımızı düşünemiyorum. “ Takım ruhsuz ” deniliyor. Evet istediğimiz gibi başlamadık ama Henrique oyundan çıktıktan sonra takım çok değişti. Adrian’ın oyuna girmesi ve kalitesini ortaya koyması bize turu getirdi.

Devre arasında gitmesi muhtemel futbolculardan Volkan Şen’in maç öncesinde yaptığı açıklamaların hakkını verdi. Golü hazırladı. Trabzonspor’a turu getiren futbolculardan oldu.

Maçın dönüş anı Giray’ın hatalı pasında Kasımpaşaspor’un kaçırdığı pozisyonmuş! Bunu söyleyen Ömer Üründül’ü kapat tuşu olmalı TV’de! Buz gibi golümüz verilmiyor.  Trabzonspor’un her atağı tarafsız yorumculuk yapması gereken Üründül’ün nefesini kesiyor… YAZIK!

Maçı bu kadar zorlayan hakemdir!

Bir değil, iki değil, üç değil, beş değil… ARTIK YETER. Bu hakemlerin hatalı kararları Trabzonspor’u zorlamaya başladı. Futbolcularımızın azmini ve isteğini kırıyor hakem kararları!

Her hafta bir tarafta rakip takım + hakem, bir tarafta garip TRABZONSPOR!

Ama unutulmasın Trabzonspor ile oynamak ateşle oynamaktır! ARTIK YETER…