Trabzonspor'umuz Kasımpaşa karşısında belki de kırılma anı dediğimiz o galibiyeti aldı. Karadeniz Fırtınası 2-0 geriye düşmesine rağmen Burak(2) ve Rodallega(2) golleri ile sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi.

Göztepe maçında da aynı senaryo ve başrolde yine Burak vardı. Kasımpaşa maçında olduğu gibi Göztepe maçında da 40 küsür dakikalarda golü atabilseydi, Kasımpaşa maçının aynı öyküsünü izleyecektik. Lakin Burak 60. dakikalarda golü buldu ve o maçtan mağlubiyetle ayrıldık.

Sosyal medyada gördüğüm her ne kadar gurur duysam da bi o kadar şaşırdığım şeyler vardı. 

Takımımız iyi güzel kazandı ama bazı sosyal medya sayfaları var ki sanki Şampiyonluk maçını kazanmışız gibi tepki gösteriyorlar. 

Yenildiği zaman Trabzonspor'u lekeleyen sayfalar; şimdi kalkmış" ŞAMPİYON TRABZONSPOR, O SENE BU SENE" gibi olağanüstü gönderiler paylaşıyorlar.

Işte Trabzonspor'a en büyük zarar veren yapı bunlar.

Kenetlenmek, yapıcı eleştirilerde bulunmak, mücadele ve azim göstermek bizim takımımız için paha biçilemeyen bir durumken, siz kalkıp yenildiğinizde bu takımı yerin dibine sokup, bir galibiyetle takımı göklere çıkaracaksınız eğer hiç boşa uğraşmayın..

Taraftarlık bu değil..

Ayrıca bir maç kazandık diye de şampiyonluk hayallerini, safsatasını uydurmayın.

Bu milletin hele ki takımına bu kadar bağlı bir milletin onuruyla, gururuyla, haysiyeti ile oynamak kimsenin haddi ve hakkı değil.

Yense de yenilse de bu takım, bizim takımımız..

Bir anlık mağlubiyet veya galibiyet için ne bu takımı zillete sokun, ne mübalağa ederek bu takıma zarar verecek nitelikte sevgi gösterin..

Olacaksa uzun zamanda yapıcı ve onarıci davranışlar ile Trabzonspor'u hedefine taşıyacağız.

Başka Trabzonspor yok tek Trabzonspor var.

O da Allah'in izni ile doğru hamlelerle hedefine ulaşacak..