ATV ekranlarının sevilen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm merak içerisinde beklenmektedir. Yılbaşı nedeniyle pek çok dizi tatile girmişti. Hal böyle olunca bu dizilerden biri de Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. ATV yayın akışını incelediğimizde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayın akışında olmadığını görüyoruz. Seyirciler tarafından Bir Zamanlar Çukurova Bu Akşam Yok Mu?  Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Ne Zaman? Sorusu sorulmaya başlandı. İşte, detaylar... 

Bir Zamanlar Çukurova 119. Bölüm ile ATV ekranlarında yayınlanmıştı. Her Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayın akışında yer almadı. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Ne Zaman? Bir Zamanlar Çukurova Neden Yok?  

Bir Zamanlar Çukurova Neden Yok? 

Bir Zamanlar Çukurova Neden Yok? Sorusu dizinin hayranları tarafından sorulmaya başlandı. Yılbaşı tatili sebebiyle her yıl diziler genelde bir bölüm ara vermektedir. Bir Zamanlar Çukurova 12 Ocak 2022 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmayacak.  

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Ne Zaman? 

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Ne Zaman? Sorusu dizinin hayranları tarafından sorulmaktadır. Bir Zamanlar Çukurova Yeni bölüm 20 Ocak 2022 tarihinde saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak. Yılbaşı tatili sebebiyle dizilerin ara verildiği bilinmekle beraber dizinin yerine ekranlarda farklı dizi veya film yayınlanacak.