Bırak başkanım daha fazla yıpratma kendini.

Seni tanıyanlar anlar, samimiyetini bilenler anlar ama herkese anlatamazsın.

Çünkü ne olursa olsun Trabzonspor sahada takım ruhunu ortaya koymuyor. Senin verdiği çaba bile buna yetmiyor.

Trabzonspor’da Faruk Özak ağırlığına son veren bir başkan olarak kalmak istiyorsan, daha fazla yorma kendini.

Senin nasıl Trabzonsporlu olduğunu iyi biliyorum. Başkanlık görevin sona erdiğinde seninle beraber kale arkasında bordo-mavili arma için tezahürat yapacak bu kardeşin senin için artık üzülüyor.

Bırak bırakmasına da, bırakırken de Onur’un görevine son verdirdiği başkan olma!

Onur’un sevgisi Trabzonspor sevgisinin önüne geçtiği bugünlerde, yeni seçilecek yönetimin de anlamı olmaz. Eğer bu kriz çözülmeden bırakırsan, yeni seçilecek yönetimin de anlamı olmaz.

Takımın yine başkanı da, hocası da, menajeri de Onur olur.

Ha bir de şu var, neymiş efendim. ”Başkan Onur’u satmak için zemin yoklamış.”

Ya arkadaş hiç mi aklınız mantığınız yok. Aralık ayında gerçekleşecek olağan kongre öncesinde aday olduğunu söyleyen bir başkan, neden taraftarın gönlünde en önemli isim olan Onur’u satmayı düşünsün. Madem düşünüyor, geçen sene Onur’u aratmayan Hakan Arıkan’ı takımda neden tutmasın. Hem de çok daha uygun fiyata. Kaldı ki, neden Onur ile böyle bir olayın içinde kendini bulmak istesin.

Şuna emin olun ki. Onur bunları iyi hesap edip, kendini dokunulamaz sandı. Taraftara da güzel oynadı. Başkana karşı gizli gizli kışkırttı.

Başkan da yıpranacağını bile bile yaşananlara sessiz kalmadı. Sonuç olarak, Trabzonspor için kendini feda etti.

Onur’un kalitesini tartışmanın manası yok. Ama benim telefonumu sosyal medyada dağıtarak, küfür ettiren kimliği ve kişiliği belirsiz kişilere bir sözüm olacak;

“Onur hepimizin gönlünde yer etmiş bir değerdir. Ama Trabzonspor’dan üstün değildir. Aldığı para anasının ak sütü gibi helaldir. Ama sözleşmesinin sona ermesine yıllar varken, Tolga’nın takımdan ayrılmasını fırsat bilerek, yeni sözleşme talep etmesi de profesyonelliğini gösterir. Ha bu arada Trabzonspor’dan ayrılmayı düşünmeyen biri sözleşmesine serbest kalma maddesi neden ekler? Geçin bu işleri herkes yolunda. Sakat olduğu bir sezonda 8 Trilyon garanti para aldığı yetmezmiş gibi, menajeriyle kulübe haber gönderterek maç başı ücret talep etmesine ne demeli? Kulübün asgari ücret ile çalışan personellerine gösterdiği tavır ise asla kabullenilemez. Herkes durması gerektiği yeri bilecek. Kimse de taraftara oynamayacak. Şimdi rahat rahat beni eleştirebilirsiniz. Ama bundan sonra hiçbir küfür ve hakaretin altında kalmayacağıma yemin ederim.”