''Trabzonspor'' söylerken bile tüylerimin diken diken olmasına, ruhumun yeniden doğmasına vesile olan anlam, değer ve kıymet. Keşke Trabzonspor taraftarınında hepsi, yüzde 100'ü bu anlamın değerini bilse...

Volkan Şen'in takıma katılmasıyla birlikte bırakın kişilere, Trabzonspor kulubüne dahi dil uzatanlar var. Fakat Volkan ya da bir başkası sahada mücadelesini ortaya koyduğu zaman da ilk alkışlayacak onlar. Volkan Şen Trabzonspor'dan ayrılırken medyada, kanal mecralarında, hiçbir basın yayın yoluyla Trabzonspor'a dil uzatmadı, uzatamaz da... Onun gibi Sosa'da, Burak'da, Yusuf'da bizim futbolcumuz, TRABZONSPOR'umuzun futbolcusu. Bu takıma bizden başka sahip çıkacak hiçbir kesim, hiçbir topluluk yok. Muharrem Usta geçen gün imza töreninde yaptığı açıklamada ''Son 10 yılın en iyi kadrosunu kurduk.'' gibi bir söylemi olmuştu. En son 2010/2011 sezonunda muhteşem bir kadromuz vardı. Ve nasıl bir tevafuksa o seneden daha iyi bir kadromuz 50.yılımzda.Lige baktığımızda kadro yapısı olarak sadece Beşıktaş'ın bizimle boy ölçeceğini sanıyorum. Tabi o kadroyu kurmak kadar, oyuncuların psikolojilerini iyi tutmak, onları her maça, sanki her maçları finaldeymiş havasına sokmanız gerekiyor. Muharrem Usta topu, Ersun Yanal'a bıraktı tabi onun da gol vuruşunu yapıp takımı 50.yılında şampiyon yapması gerek, temennimiz budur. Onur ve Burak'ın takıma liderlik yapması; Sosa, Castillo, Bongonda, Kucka'nın bireysel yeteneklerini keşfetmesi; Okay, Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir gibi genç, dinamik, oyuncuların yeteneklerine ekstra bir tecrübe koyması bize sadece şampiyonluğu değil, Trabzonspor'un Dünya çapında bir kulüp ve marka olabileceğini göstermektedir.  

Trabzonspor şanlı, azimli, fırtına gibi esen taraftarına seslenmek istiyorum: 

Bu takım kolay kurulmadı, yağmurda çamurda binbir zorluklarla kuruldu. Ben her gün Trazbonlu olduğum için, Trabzonsporlu olduğum için şükrediyorum. Sizin de bu bilinçte olmanız en büyük temennimdir.

Gelin her türlü menfilikleri, her türlü fenalıkları geride bırakıp bu takıma sahip çıkalım, bu takımı şampiyon yapacak olan içimizde doğup büyüyen, her daim canını dişine takıp çalışan Trabzonspor'un o sevgili taraftarıdır.

Biz inanıyoruz ki Bordo Mavi'nin uşakları olarak yeniden o destanı yazacağız, yeniden o şampiyonluk öyküsünü yazacağız.

İnanıyoruz ki bu sene o özlem bitecek, o hasret sona erecek.

Saygılarımla