Bölgesel incelme nedir, nasıl yapılır

Bölgesel incelme işlemleri vücudun belirli bölgelerinde oluşan yağlanmalara çözüm olarak geliştirilmiştir. Özel cihazlarla yapılan bölgesel incelme uygulamalarında vücudunuzun hangi bölgesinde bir fazlalık olduğunu düşünüyorsanız o bölge için uygulama yapılıyor. Böylelikle birkaç seans sonunda vücudunuz çok daha şekilli ve estetik bir yapı haline dönüşüyor.

Bölgesel incelme uygulamalarında özel teknolojik cihazlar kullanılmaktadır. Bu cihazlar gelişen teknoloji ile birlikte vücut yağlarını parçalayarak vücuttan atılmasını sağlamaktadır. Vücutta belirli bölgelerde oluşan yağlanmalara karşı uygulanana bölgesel incelme yöntemleri ile bu bölgede bulunan yağlar parçalanarak dağıtılmakta ve yağ oranı azalan daha sıkı ve daha fit bir vücuda sahip olursunuz.

Flora Clinic bünyesinde son teknolojik cihazlar ile bölgesel incelme işlemleri yapılmaktadır. Her biri alanında uzman bir ekip ile yapılan bu uygulamalarda bölgesel olarak incelme arzu edenler için etkili bir sonuç ortaya çıkmaktadır. Flora Clinic resmi web sayfasına giriş yaparak uygulamalar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ve sitede yer alan WhatsApp iletişim destek hattı aracılığı ile uzmanların görüşlerini alabilir ve randevu oluşturabilirsiniz. 

Bölgesel incelme seansları

Flora Clinic bünyesinde yüksek teknolojili cihazlar ile yapılan bölgesel incelme işlemleri seanslar halinde düzenlenmektedir. En verimli sonuçlar için ihtiyaç duyulan seans sayısı kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Her bireyin bölgesel incelme tercih ettiği bölge ile bu bölgelerde mevcut olan yağlanma oranları birbirinden farklıdır. Dolayısıyla bölgesel incelme için herkesin ihtiyaç duymuş olduğu seans sayısı da farklıdır. Bölgesel incelme seansları hakkında bilgi alabilmek ve kendiniz için gerekli olan seans sayısını net olarak öğrenebilmek için Flora Clinic sitesine giriş yapabilir ve iletişim bilgileri ile randevu oluşturabilirsiniz. Ön randevu görüşmelerinde sizin için yapılan incelemeler ile birlikte seanslar belirlenmektedir.

Bölgesel incelme fiyatları

Bölgesel incelme uygulamaları son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte çok ileri düzeylere ulaşmıştır. Bu uygulamalar düzenli olarak yapıldığında çok güzel sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Vücudunuzda belirli bölgelerde oluşan yağlanmaların önüne geçebilmek için bölgesel incelme tercih ediyorsanız Flora Clinic ile iletişim kurabilirsiniz.

Bölgesel incelme fiyatları konusunda bir araştırma yapıyorsanız uygulama fiyatlarının bölgelere ve seanslara göre değiştiğini bilmeniz gerekiyor. En net fiyatlar yapılan ön görüşmelerde belli olmaktadır.

Bölgesel incelme nasıl olur

Flora Clinic bünyesinde yapılan bölgesel incelme uygulamalarında yüksek teknolojili cihazlar kullanılmaktadır. Her bir danışan için uygulanan bölgeler şöyledir;

·        Bacak,

·        Basen

·        Göbek

·        Kol

Bu bölgelerde normalin üzerinde bölgesel bir yağlanma yaşıyorsanız incelme için bu yöntemi tercih edebilirsiniz. Uygulama esnasında herhangi bir acı ya da ağrı söz konusu değildir. Uygulama esnasında yağ hücreleri odaklı bir uygulama yapılmakta ve bu işlemde o bölgedeki yağlanmalar kırılarak idrar ile vücuttan atılması sağlanmaktadır. Bu yöntemin etkileri yapılan araştırmalar ile de kanıtlanmıştır.