İSTANBUL (AA) - Boyner, vitrin tasarımları, grafitti çalışmaları ve konumu ile dikkati çeken yeni mağazasını Pendik Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Boyner, eylül ayında hayata geçirdiği cadde mağazasıyla ortaya koyduğu yenilikçi vizyonunu yeni mağazalarına da taşıyarak, tüketici deneyimini yaşam deneyimi haline getirmeyi sürdürüyor. All-line stratejisi ile bir yandan teknoloji yatırımlarına devam eden Boyner, fiziki mağazacılık alanında da büyüme ve gelişim fırsatlarını değerlendiriyor.

Boyner’in yeni nesil mağazacılık konseptiyle tasarladığı, graffiti sanatçılarının çalışmalarının ve yeni nesil vitrin alanlarının yer aldığı Viaport mağazası 13 Şubat itibarıyla alışveriş severler ile buluştu.

Boyner Viaport mağazası, sunduğu hareket alanı ve konforlu alışveriş ortamıyla müşterilerini özel marka ve koleksiyonlarla bir araya getiriyor. Kozmetik, kadın, erkek, aktif spor, Jean, çocuk, ayakkabı, çanta kategorilerinin yer aldığı yeni Boyner mağazasında, müşterilerin dinlenebileceği alanlar da mevcut. Öte yandan yeni mağazada, Türkiye’de sadece Boyner’de satışa sunulan National Geographic markası için ayrılan alanın büyüklüğü ve ürünlerin çeşitliliği de dikkati çekiyor.

- “Alışveriş deneyiminden ötesini sunuyoruz.”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan, yaşayan ve sürekli kendini yenileyen, müşteri deneyimini odağında tutan mağaza tasarımlarına bir yenisini daha ekledikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Pandeminin de etkisi ile e-ticarete olan ilgi artsa da fiziksel mağazaların kendilerini yenileyerek bu rekabette pasta payını almayı sürdüreceklerini düşünüyorum. Bu bakış açısıyla Boyner mağazalarını sadece alışveriş deneyimi değil yaşam tarzı ve deneyim sunan mekanlar haline getiriyoruz. Boyner Cadde mağazamız yenilikçi duruşumuzun ilk örneği oldu, sıradaki atılımlarımız ile bu duruşu güçlendirmeye devam edeceğiz. Tüm alışveriş severleri Viaport mağazamızı deneyimlemeleri için bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa