Duygusal davranmayıp gördüğümü yazacağım. Bu yüzden de gerçekçi olacağım. Kimse hazırlık maçlarının ölçü olmadığını söylemesin çünkü ölçüdür.

Yoksa neden oynansın?

Fırtına geçen sezon hazırlık maçlarında fırtına gibi esmişti sonrasında da ligde..  Lig başlamadan ışığını gösrtermişti. Şimdi ise çok kötü. Kimse kusura bakmadın, Samsunspor karşısında Edgar Le de dahil 3 transferi hiç beğenmedim.

Amatör halleri vardı. Bir alt lig takımına karşı böyle oynuyorlarsa süper ligde ne yapacaklar? Sol bek marlon bu haliyle asla Novak olamaz, Plaza belli ki yorulmadan oynamayı seviyor, Doğrusu İkisinin de performansı beni korkuttu.  

Edgar Le ise eldeki mevcut stoperlerden daha kötü.. Umarım yanılıyorumdur ama yanıldığımı düşünmüyorum.

Stoper denge ve hamle oyunculardan oluşur. Acaba Edgar hangisi oluyor?

Sanki ucuz etin yahnisi gibi hep karavana, hep karavana.  Eksikler giderilmeli derken alınanlar yeni eksikleri doğuruyor.  

Trabzonspor’un geçen sezonki en büyük sıkıntısı savunma ve ön liberodaydı. Öne geçtiği maçlarda 21 puan kaybetmiş bir ekipten beklenen bu bölgeleri sağlamlaştırmasıydı. Gideremediği gibi Shörlot’u da satmayı düşünüyorlar.  Yani Plaza’ya güvenip ofans kuvvetini de azaltmaya çalışıyorlar. Ben buna gülerim.

Şayet Trabzonspor hedef küçültecekse (-ki görülen o) sadece Shörlot’la kalmayıp bütün takımı satıp rahata erebilir.