Soğuk lipoliz ağrısız bir şekilde gerçekleşen uygulamadır. Ameliyat adı altında gerçekleşmez. İşlem anında veya sonrasında kişilerde acı, ağrı meydana gelmez. Ameliyat olmadığı için kişiler işlem sonrasında hayatlarına geri dönebilmektedirler. İşlem herhangi bir şekilde kişilerin sağlığını olumsuz etkilememektedir.

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Soğuk lipoliz işlemi için kişiler ilk olarak muayene edilir. Ardında işlem için kişi uygunsa bölge belirlenir. Uygulamanın yapılacağı bölgeye bir jel sürülür. Bu jel sayesinde kişiler korunmuş ve cihaz kişiye zarar vermemiş olur. Ardından makinanın aşlığı uygulama yapılacak bölgeye yerleştirilir. Makine sayesinde bölgeye soğukluk gelmeye başlar. Bu soğukluğu korumak önemlidir. Çünkü yağlar soğukluk sayesinde ortadan kalkmaktadır. Soğukluk ilk beş dakika kişiyi rahatsız etse de sonrasında alışma gözlemlenmektedir.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanır?

Lipoliz işlemi kadın ve erkeklere uygulanabilmektedir. Hamile olan kişiler ve aynı zamanda ciddi organlarında rahatsız olan kişiler haricinde tüm bireylere uygulanabilmektedir. Kişilerin işlem için ilk olarak muayene edilmesi ardından işleme alınması gerekmektedir.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Daha çok basen ve göbek bölgesinde tercih edilse de uygulama kol bölgesine, bacak bölgesine, bel bölgesine, sırt bölgesine ve karın bölgesine uygulanabilmektedir. Kişilerin uygulama yapılacak bölge için ilk olarak muayene edilmeleri gerekmektedir.

Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşur?

İşlem sonrasında uygulamanın yapıldığı bölgede kızarıklık, morarma veya şişlik görülebilmektedir. Bu durumlar bir gün içerisinde kaybolmaktadır. Kaybolmadığı takdirde kişilerin doktor ile görüşmesi gerekmektedir.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Soğuk lipoliz uygulaması genel olarak kişilere bir kere uygulansa da kişide yağ problemi fazlaysa seans arttırılabilmektedir.

G5 Masajı Nedir?

G5 masajı yağ yakımını hızlandırmak yani kilo vermek, selülit probleminden kurtulmak ve yanı sıra sıkılaşmak isteyen bireyler tarafından tercih edilmektedir.

G5 Masajı Nasıl Uygulanır?

İşlem yapılacak olan bölgeye ilk olarak jel veya krem sürülür. Bu sayede bölge kaygan yani kolay hareket edilebilir bir hale gelir. Ardından cihazın balığı ile bölgeye titreşim verilir. Bu süreç her bölge için yarım saat kadar sürmektedir. Ardından jel temizlenerek işlem sonlandırılır.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Yapılır?

Uygulama daha çok popo bölgesinde ve bacak bölgesinde tercih edilse de vücudun tamamına uygulanabilmektedir. Uygulamanın bölgeye yapılabilmesi için yağ oluşumunun yeterli miktarda olması gereklidir.

G5 Masajı (Vibroterapi) Kimlere Yapılmaz?

Masaj varis problemi bulunan kişilere, kanser olan kişilere ve pıhtı atma tehlikesi olan kişilere uygulanmamaktadır. Bu kişilere ise rahatsızlıkları ortadan kalktıktan sonra uygulanmaktadır. Kadın ve erkeklere uygulanabilen bu işlem kadınların özel günlerinde yapılmamaktadır. Kişiler işlem için gene de ilk olarak muayene olmalıdır. Muayene olmayan kişilere işlem uygulanmamaktadır. 

G5 Masajının Avantajları Nelerdir?

Kişilere uygulanan g5 masajı sayesinde kişilerin kilo vermesi sağlanmaktadır. Bunun sebebi ise yapılan masaj yağ yakımını hızlandırıcı etkiye sahiptir. Yapılan uygulama ameliyat olmadığı için kişilerin canını acıtmaz ve herhangi bir şekilde ağrıya sebebiyet vermez. Kişiler işlem sonrasında normal hayatlarına dönebilmektedir.  Masaj olduğu için işlem anında ve sonrasında kişilerde rahatlama ve ağrılarının azaldığı gözlemlenmiştir.

G5 Masajı Sonrasında Nelere Dikkat Edilmeli?

İşlemin etkisini tam olarak alabilmek ve sonrasında bunu koruyabilmek için kişilerin beslenme düzenine dikkat etmesi gerekmektedir. Kişilerin işlem yaptırmaya başladıkları andan itibaren sağlıklı bir şekilde beslenmesi gerekmektedir. İşlemin gerçekleşeceği seans kaçırılmamalı ve düzenli bir şekilde kişi seanslarına gitmelidir. Aynı zamanda g5 masajı sonrasında etkiyi hızlı bir şekilde görebilmek için kişilerin spor yapması gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak için ; https://www.bukbeauty.com/g5-ile-zayiflama/ adresini ziyaret edebilirsiniz