1 puan ile ligin sonra sırasında bulunan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı ve yerine Hamza Hamzaoğlu göreve getirildi.

Bülent Uygun'un Çaykur Rizespor ile son maçı olan Altay karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalarda dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

TRABZONSPOR'UN YENİ TRANSFERİ GERVİNHO...

Altay mağlubiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, istedikleri ama gerçekleşmeyen transferleri gündeme getirdi.

Gervinho'nun Çaykur Rizespor'un transer planlamasına olduğunu açıklayan Bülent Uygun ''Bizim planladığımız içerisinde Livaja vardı, Okaka vardı, Gervinho vardı. Çok adam vardı. Ama biz o 1 ay süreyi kaybettik. O sürede herkes gitti. Sonrasında işin içerisine başka şeyler girdi. Menajerler girdi. 500 bin liralık adam 1 milyon oldu. 1 milyonluk adam 1.5 milyon oldu. Kimisi gelmek istemedi. Kimi Fransız okulu yok dedi. Bahaneler bitmez.'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor ile geride kalan 8 karşılaşmada forma giyen Gervinho takımına 1 gol 1 asistlik katkı sağlarken performansıyla teknik ekibi ve taraftarları memnun etti.