Gerek Türkiye’de oynanan karşılaşmalarda gerekse yurt dışında oynanan karşılaşmalarda Trabzonspor’u uzun yıllardır yalnız bırakmayarak aktif olarak rol alan camianın etkili isimlerinden Şükrü Kuleyin,  Çay TV’de yayınlanan Karadeniz’de Futbol programına konuk oldu.

Şükrü Kuleyin, “Benim öğrenebildiğim kadarıyla Trabzonspor yönetimi teknik heyetin istediği bütün futbolcuları alabiliyor. Ben burada şunu görüyorum, Abdullah Avcı ve ekibinin bu sene bir mazereti olmayacak bu sene. Bana göre bir iki kişi daha alınacak. Yönetim görevini yaptı. Bundan sonrasını götürecek olan teknik heyet. Ben bu sene Trabzonspor’un çok rahat şampiyon olmasını bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

Şansal Büyüka ve Serdar Ali Çelikler ‘in sezon başlar başlamaz Trabzonspor üzerine başlattığı algı operasyonuna da tepki gösteren Şükrü Kuleyin,”Trabzonspor ne zaman güçlü olursa, Türkiye’de bir takım kalemşörler ortaya çıkıyorlar. Önce moral bozma taktikleri başlıyor. Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’tan aldığı tazminatı konuşan Serdar Ali Çelikler neden Ersun Yanal’ın Trabzonspor’dan aldığı tazminatı konuşmuyor. Problemler olduğunu ortaya koymak Trabzonspor’un başlamadan önünü kesmek taktiği bunlar. Trabzonspor çok güçlü. Trabzonspor’u tanımıyor o arkadaşlar. Trabzonsporlular şunu istiyorlar ve bunu Türkiye’de anlamıyorlar. “Biz mutlaka ve mutlaka adaletle kazanmak istiyoruz. Kaybedersek de asaletimiz ile kaybetmek.” Geçen sezonu adaletsizlik ile kaybettik. Trabzonspor’un taraftarı küçüğünden büyüğüne haksız bir şekilde penaltı kazandığında rahatsız oluyoruz biz. Trabzonsporlular adalet arıyorlar. Bizim derdimiz bu.” Dedi.

Şükrü Kuleyin, ”Bu kadar haksızlıklara rağmen, bu kadar adaletsizliğe rağmen taraftarı halen daha büyüyen. Taraftarı olarak kulübüne sahip çıkan. Üniversite gençliği olsun, Trabzonlu gençler olsun, ben bayılıyorum onlara. Trabzonsporlu öyle bir gençlik geliyor ki, şimdi eğitimli de bir şekilde geliyor.”Trabzonspor bitti” diyorlar. Küllerinden yeniden doğuyoruz. 2022’de yeniden lideriz. Trabzonspor bugün küçük hesapları bir tarafa bırakacak, Trabzonspor bütünleşecek şuan kadronun arkasında duracak.” İfadelerini kullandı.

Trabzonspor'un forma renkleri ile alakalı olarak da konuşan Şükrü Kuleyin,"Ayrıca formamızda ki bordo hamsinin göz rengidir. Mavi ise Karadeniz’in mavisidir.. Trabzonspor'un forması budur işte." İfadelerini kullandı.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN;

Programın 1. bölümü;



Programın 2. bölümü;