Can Yaman sevgilisi ile gündemde. İtalyan model ve oyuncu Francesca Chillemi kimdir merak ediliyor. İşte, Francesca Chillemi hakkında merak edilenler!

CAM YAMAN YENİ SEVGİLİSİ FRANCESCA CHILLEMI KİMDİR?

Ünlü oyuncu Can Yaman bir süredir kariyerine İtalya'da devam ediyor. Yakında Disney+ için çekilen El Turco adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Yaman, İtalya'da yayınlanan yabancı dizisiyle şu sıralar Avrupa'yı sallıyor.

Yakışıklı oyuncu, İtalyan oyuncu ve model Francesca Chillemi ile aşk yaşamaya başladığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Peki, Can Yaman sevgilisi Francesca Chillemi kimdir, kaç yaşında? Can Yaman yeni sevgilisi ile davetlerde boy göstermeye başladığından beri, ünlü oyuncunun hayranları bu soruları merak edip araştırmaya başladı.

25 Temmuz 1985 tarihinde Sicilya'da dünyaya gelen ve Aslan burcu olan Chillemi, 2003 yılında Miss İtalya seçilmiş tescilli bir güzeldir. 2016 yılında bir kızı olmuştur. Daha önce adı Mutasım Kaddafi ile birlikte anılmıştır.

İtalya'da yaşamaya başlayan ve orada yayınlanan bir dizide başrolde yer alan Can Yaman yeni sevgilisi için "Güneş gibi güzel" sözlerini kullandı. Sosyal medyayı çalkalayan bu sözlerden sonra, Francesca Chillemi kimdir sorusu trend aramalarda yerini aldı.

Che Dio Ci Aiuti dizisinde Azzurra Leonardi karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar;

  • Famiglia'da Un medico
  • Che Dio ci aiuti
  • Braccialetti rossi
  • Cado dalle nuvole
  • Natale da şef
  • L'isola di Pietro
Editör: Didem Bektaş